Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csajozni meg lehet tanulni, vagy ez olyan dolog ami az adottságoktól függ?
Nem szeretem a csaj szót, a csajozás kifejezés pedig egyenesen ellenszenves, mert azt sugallja, mintha a nők valami tárgyak lennének.
A kérdésedre válaszolva: A nők imádják a határozott és önbizalommal teli férfiakat. Ezekkel a tulajdonságokkal nem születsz, még csak tanulni sem kell őket, egyszerűen csak döntés kérdése, hogy alkalmazod e őket. Döntés kérdése, hogy van e önbizalmad. Nem függ attól, hogy hogy nézel ki, hova születtél, milyenek az életkörülményeid. A te döntésed minden.
Tanulható persze.
De nem elèg a pszichológiai alapok elsajátítása kell hozzà egy felèpített èlet,vagyis izmosabb test,megfelelő haj,ruhatár,ès egzisztencia is,mert kell.
Van pár könyv ès videó:
- RSD Blueprint
- Johnn Cooper Social Heartistry
- Attraction Code
- Nincs Többé Jófiú,No More Mister Nice Guy angolul
Nyitottság és önbizalom kérdése, illetve az érdeklődésé.
Én kamaszként nem tudtam csajozni és komoly megpróbáltatást jelentett valahogy elhívni azt a kiszemeltemet, aki amúgy belém volt zúgva(!)
Beszélgetni könnyű volt a csajokkal, csak ha komolyra fordítottam volna a szót úgy lett kissé dadogós a történet.
Néhány évvel később, több önbizalommal, tapasztaltabban már hamarabb rá tudtam szánni magam, bár még úgy is kellett nem kevés idő és beszélgetés.
Mostanra, a harmincadikat taposva már simán elhívom őket azonnal. Vagyis, az első izgi beszélgetést követően odaterelem a szót és viccesen, nyíltan, felvezetve vagy hirtelen, ahogy esik úgy puffan... De nem szarakodom, öreg vagyok én már ahhoz.
Szóval ha azt nézzük, miből lett a cserebogár... Hát ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!