Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra vonzó vagy taszító, ha egy férfi nem egy megszokott konvencionális életet él?
Ugyanis én ilyen vagyok. Sok jelzővel szoktak illetni, hol negatív, hol pozitív értelemben pl. hívtak már életművésznek, ügyeskedőnek, gazembernek, lifehackernek, mázlistának, szélhámosnak, életrevalónak, rafináltnak, vagy szimplán csak egy trollnak. Végeztem ugyan egyetemet, csináltam nyelvvizsgát, de sosem akartam azon a területen elhelyezkedni, teljesen más melókat csinálok, illetve businessekbe vagyok benne, nem egy megszokott időbeosztás szerint dolgozom, hanem teljesen magamnak osztom be. A munkahelyeim olyanok, hogy óra ill. teljesítmény alapú bér van, és én adom le előre, hogy melyik napokon mennyi órát akarok dolgozni. Az egyéb üzleti ügyek intézése pedig teljesen változó. Sokaknak ez fura, és sokkal többet képzelnek az ilyen tevékenységek mögé, pedig én teljesen törvénytisztelő polgár vagyok.
Az emberek ugyanis úgy általában nehezen fogadják el, ha valaki nem a megszokott kikövezett utat járja, mint ők, ezért mindenféle téveszméket gyártanak magukban az ilyen egyénekről, mintha én valami hős vagy antihős lennék, aki egy másik bolygóról érkezett:D.
Pedig a valóságban ugyanolyan egyszerű ember vagyok, mint bárki más, pusztán annyi a különbség, hogy nekem olyan céljaim, terveim vannak, amik eltérnek a megszokottól. Aztán ez alapján már ítélkeznek rólam, pedig nem is ismernek. Akik felszínesen ismernek, azok mindig nagyon félreismernek vagy pozitív vagy negatív értelemben, pedig én sosem játszom meg magam, mindig ugyanolyan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!