Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiaknak illik fizetni az első randin, akkor a nőknek mit illik cserébe csinálni?
Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 00:40
41/47 A kérdező kommentje:
"Jah h kerem itt par kave utan szex is kene, az melosabb. A lyukert tobbet kell fizetni, ezt egy sok kaves osszegben is leteheted a sarkon egy hivatatasosnak es akkor az hamarabb meg van."
Én nem tudtam, hogy ez az oldal a kikosarazott, lelki sérült nőknek van fenntartva. Elképesztő mi megy itt. Mindenki ugrig mindenre, meg vádaskodik.
2018. aug. 26. 20:49
42/47 anonim válasza:
Kérdező, azt is megnézném, mikor élsz te párkapcsolatban. (Akkor nem itt rinyálnál a kérdéseddel, mert baromira nem érdekelne a dolog.)
43/47 anonim válasza:
Vagy ha igen, akkor valoszinuleg tetelesen el van szamolva h ki mennyit ad ft-ban abba a kapcsolatba. Mert nehogy mar szivessegbol vagy szeretetbol tortenjen barmi is, vagy csak mert neha olyan jol esik adni...
44/47 anonim válasza:
Mondhattok bármit, nekem igenis attól gáláns egy férfi, ha első randin meghív. Sőt, utána is többségében ő fizet. De én már elmúltam 40, régi a felfogásom. Szerencsére nem kell a mostani huszonéves szarrágó fiúkákkal foglalkoznom. Azért a pasik régebben jobban pasik voltak. Férfiak. Ennyi.
45/47 anonim válasza:
NEM a férfi dolga a randira hívás, de ha én nőként elhívok (NÉK) gy pasit, akkor mekkora rbbanc vagyok, tuti csak szpni akarok.
Ennyit erről.
Ja, vagy a másik tábor meg hisztizik hogy "demilyenmááá" hogy a csaj hív randira?
Akkor ez esetben ha elhív, akkor fizesse is azt a kemény két gombóc fagyit, vagy egy lattét.
46/47 anonim válasza:
47/47 anonim válasza:
Illik megköszönni és ennyi. Én igenis elvárom ha már elhiv ( ő hiv tehát ő akar randizni) , akkor ne sipákoljon egy kávé árán. Ez egy szürő, mert ha kapcsolat lesz belőle nem akarom azt hallgatni hogy megettem egy joghurtot és azt ő vette! Kicsinyes szar alakok nem érdekelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!