Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfiaknak illik fizetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiaknak illik fizetni az első randin, akkor a nőknek mit illik cserébe csinálni?

Figyelt kérdés
2018. aug. 26. 00:40
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
79%
Pontosan, utolag hisztizett a srác és utolag nevettem rajta. Raadasul akkor kezdett hisztizni rajta, amikor megmondtam neki, hogy nem szeretnék többet randizni vele.
2018. aug. 26. 07:50
 12/47 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen egy kávé-süti-üdítő (megfelelő helyen aláhúzandó) áráért minimum orális szex jár! (Irónia)

Ha így akarsz szexhez jutni, járj prostituálthoz. Tiszta helyzet, nem kell jelezni, reménykedni, csak odamész, fizetsz, és biztosan azt kapod, amit szeretnél.

2018. aug. 26. 07:52
 13/47 anonim ***** válasza:
0%

A nőnek semmit nem kell tennie.

Az unos emlegetett egyenjogúság Mo-n abból all, hogy a kapcsolat elején a férfinek csak kötelességei, a nőnek meg csak jogai vannak.

A kedvenc női mondások m, hogy milyen gagyi, hogy nincs 1000 forintod a randin a nő fogyasztására (legalábbis Bp-én egy limonádé nincs meg 800 alatt). Ha ez ennyire semmiség, akkor a csajnak is lehetne ennyije nem?

Randiztam svéd lánnyal, arrafelé például az egyenjogúság tényleg egyenjogúság, elmentünk valahova, kifizettem az első kor italt, a másodikat automatikusan o állta.

2018. aug. 26. 08:40
 14/47 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem szánalmas az a férfi, aki első randin nem bír megengedni magának annyit, hogy fizessen egy 500 forintos üdítőt.

Amúgy én egy ideje azt csinálom, hogyha érzem, hogy nem lesz második randi, akkor fizetek én (az övét is). Az ilyen fillérbaxó nyomorékoktól falnak megyek, és nincs kedvem hallgatni a vinnyogásukat, mert anyu nem adott elég zsebpénzt. Legrosszabb, hogy mindig azok a legsmucigabbak, akiknek amúgy van pénze.

2018. aug. 26. 09:27
 15/47 anonim ***** válasza:
77%

Akkor tessék külföldi lányokkal randizni! Nekünk egy percig sem fogtok hiányozni!

Mi is azért randizunk külföldi férfiakkal, mert ők nem várják el, hogy egy xaros 200 forintos gépi kávéért lexopd hàlából.

2018. aug. 26. 09:29
 16/47 anonim ***** válasza:
5%

Ez nem az 500 forintról szól, hanem arról, hogy miből gondolod, hogy a férfi dolga fizetni.

Vagy van e olyan dolog, ami meg a nő dolga.

Mert ha ez csak egyoldalú, akkor nem pofázni kell, hanem simán kimondani, higy igen, ez ilyen lehuzos dolog, nincs itt semmi egyenjogúság, mert vannak kötelességek, amik csak a férfiakra vonatkoznak.

(Btw, az, hogy kifizeted a sajátod, ha tudod, hogy nem lesz folytatás már önmagában pozitív azokhoz a nőkhöz képest, akik randin bejelentik, hogy éhesek, még le sem nyeltem az utolsó falatot mondjak, hogy menjünk, majd fizetes után kiderül, hogy legyünk csak barátok. Komolyan, ennyire pitiáner, hogy egy vavsorára is meg kell, hogy hívássa magát, mert nehogy 1500-at benne hagyjon a randiban, ha van lehetőség azt is megszerezni? Papíron jól kereső, dolgozó, diplomás nőkkel szoktam randizni, tehát azt gondolnám nem szorulnak rá, hogy lehúzzanak még egy szendvicsre is).

2018. aug. 26. 09:35
 17/47 anonim ***** válasza:
1%

15: olvasni nem tudsz ugye? Ki mondta, hogy le kell cidáznia egy “200 forintos kávéért” (mondjuk nálatok a gyárban lehet, hogy ez a szokás, mert 200 forintért kávét max az üzemi műanyag poharasban kapsz manapság, Pesten már 500 is ritkaság).

Azt mondtam, hogyha az a kávé annyira semmiség, akkor akar állhatnad te a második kort. De addigra kiderül, hogy neked nincs rá pénzed.

2018. aug. 26. 09:38
 18/47 anonim ***** válasza:
58%

Ha van második kör a randin, azt én fizetem.

Viszont, szerintem evidens(nek kéne lennie) hogy aki meghív, állja.

A párkapcsolatomban tökéletesen bevállt (első randin pizzázni voltunk, kb 2500at fizetett) ráadásul nem éreztette hogy tartozom neki. A második randi ingyenes program volt, én vittem a piknik-kosarat.

Harmadik randi nálam, vacsi után itt"aludt".

Egy éve együtt is élünk.

2018. aug. 26. 09:58
 19/47 anonim ***** válasza:
1%

"Viszont, szerintem evidens(nek kéne lennie) hogy aki meghív, állja."

Ez a legnagyobb bullshit!

Mi lenne, ha őszinték lennétek legalább saját magatokkal!

Mert ugye, hogy szól a mondás?

A férfi dolga elhívni randira, "nehogy már én hívja meg", és társai, mellé meg ez az az fizet, aki meghív.

Sokkal korrektebb lenne kimondani, hogy a férfi dolga a fizetés és kész, nem kell mellé mesét keríteni.

2018. aug. 26. 10:10
 20/47 anonim ***** válasza:
13%

Számomra nincs ilyen "illem".

Bár ha valaki felajánlja, hogy meghív, akkor néha elfogadom, esetleg megmondom, hogy legközelebb én hívom meg őt.. de nem várom el senkitől sem, hogy meghívjon.

Amúgy ez az illem azokban a régebbi koromban alakult ki, tudod, amikor a nők nem dolgoztak, mert a társadalom szerint az a férfiak dolga volt, a nők dolga meg az volt, hogy otthon maradjanak a házat karban tartani, gyereket nevelni. Tehát teljesen érthető volt akkor, hogy a férfi nem várta el a nőtől, hogy fizessen valamit, miközben fizetése sem volt az akkori rendszer miatt:)

2018. aug. 26. 10:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!