Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jött el a randira, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött el a randira, de adtam neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

3 napig beszéltünk, már az első nap lebeszéltük a randit.

még aznap írt kb 3 órával előtte (csak egy idióta gif-et), válaszoltam rá. Aztán elérkezett a randi időpontja, 5 perccel előbb odaértem, majd fél órát álldogáltam és írtam neki h 5 perc múlva megyek. Semmi reakció. Utána egy órával jelentkezett, nagyon sajnálja és többször elnézést kért, de munkaügy volt és nem tudott üzenni se....

Mérgelődtem, de nem hisztériáztam és fél napig gondolkoztam mi legyen, de úgy döntöttem találkozni akarok vele és írtam neki.

Gondolom ezek után hagynom kellett volna a francba és szóba se állni vele.

Veletek történt hasonló? Adtatok 2. esélyt?

25N

2018. aug. 22. 13:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hacsak nem James Bond és épp megtámadta 40 ellenséges ügynök miközben a világot mentette meg akkor egy üzenetet tudott volna küldeni. Vagyis vagy elfelejtett vagy más fontosabb dolga akadt és nem tartotta fontosnak, hogy ezzel Téged terheljen, hisz úgyis észreveszed ha nem jön el. Esetleg még opció, hogy kicsit félénk és feszült volt ezért nem ment és melóra fogta. Ezt meg nem fogja bevallani mert nem férfias ugye.

Na nem jól inditott az biztos. De mivel nem ismered még egy esélyt adnák, hátha tényleg J.Bond. De előre leszögezném, hogy még egy esély, nem kettő, ha nem jön el többet ne keressen.

2018. aug. 22. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!