Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jött el a randira, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött el a randira, de adtam neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés

3 napig beszéltünk, már az első nap lebeszéltük a randit.

még aznap írt kb 3 órával előtte (csak egy idióta gif-et), válaszoltam rá. Aztán elérkezett a randi időpontja, 5 perccel előbb odaértem, majd fél órát álldogáltam és írtam neki h 5 perc múlva megyek. Semmi reakció. Utána egy órával jelentkezett, nagyon sajnálja és többször elnézést kért, de munkaügy volt és nem tudott üzenni se....

Mérgelődtem, de nem hisztériáztam és fél napig gondolkoztam mi legyen, de úgy döntöttem találkozni akarok vele és írtam neki.

Gondolom ezek után hagynom kellett volna a francba és szóba se állni vele.

Veletek történt hasonló? Adtatok 2. esélyt?

25N

2018. aug. 22. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Neki kellett volna tepernie.
2018. aug. 22. 13:08
 2/11 A kérdező kommentje:

próbálkozott, de nem könyörgött :)

nem akartam egyből azt írni, h oké semmi gond, akkor mikor találkozzunk

2018. aug. 22. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem az adott illetővel kommunikáltál neten, akinek hitted az illetőt és akinek mondta magát. Ha nagyon utána akarsz menni a tagnak, akkor kérj meg egy IT-s ismerősödet és egy fél órán belül kiedertül, ki-é is volt az IP..

Nem, biztos, hogy nem.

2018. aug. 22. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Ilyennel ne talizz, rém ronda lehet.
2018. aug. 22. 13:28
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Egy második esély mindenkinek jár:)
2018. aug. 22. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:
68%
Bekopkázni hogy "Bocsi de meló jött közbe" kb.8mp ha penge vagy, 20mp ha hülye. Neki 20másodperce sem volt rád.
2018. aug. 22. 13:33
 7/11 A kérdező kommentje:
állítólag nem volt nála a telefonja :)
2018. aug. 22. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
De valahogy dolgozni is hívták... Egyszerűen nem volt fontos neki egy megbeszélt találkozó. Ha az, akkor, amint megtudom, hogy nem tudok elmenni, máris értesítem a másik felet, szerencsétlen ne várjon hiába.
2018. aug. 22. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Még,ha utána erőlködne vagy próbálna kiengesztelni..akkora kamu ez hogy nem igaz. És még te írj rá..neee kérdező:) légyszi ne:)
2018. aug. 22. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Amondó vagyok, egy második esélyt megérdemel, ha akkor is ez történik, akkor tudod hányadán állsz. Nem kell tulbonyolítani :)

29n

2018. aug. 22. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!