Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randivonal vélemények? Megéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randivonal vélemények? Megéri előfizetni rá?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy mennyi felhasználó van? A profilok valósak-e? Az oldal úgy általánosságban milyen?

2018. aug. 19. 12:47
1 2
 11/12 anonim válasza:

NE NE NE !!!

Soha!!

Én most állok hadba velük !

Nagyon sok időt kell az oldalon töltened! De alaposan és mindnet nézzegess meg ami rád vonatkozik.

Véletlen találtam egy statisztikát ami szerint nekem 142 levelem érkezett 6 hónap alatt . De ebből látok max 10-et!

Sőt!!

Ha nem tiltod le (amit nagyon keresni kell az oldalon ) , hogy a bankkártyaadataid törlöd ,akkor mihelyst lejár az előfizetésed automatikusan leveszi a pénzed és nincs viszaút!!

Nagyon csalók !!!!

Én már gyűjtöm az oldalfényképeket és már bevittem egy párat a fogyasztóvédelemhez ( köztük az engedély nélküli pénzlevételt + hogy teljesen más cimszó alatt találod meg a fizetési dolgaidat.stb stb stb.) akik azzal biztattak ,hogy az eljárást elindították ellenük és lesz bünti amiből valószínű kapok én is!!!

Tehát NE NE NE !! SOHA!!!!!!

Csalók!!

2024. jan. 4. 12:57
 12/12 anonim válasza:
Röviden: fostalicska mindegyik. Ha jót akarsz, kerüld el, a való élethez semmi köze. 7-es üzenem jó szándékkal: pont azért dobott ki, mert kedves voltál, és ajándékokat vettél. Orbitális hiba, felejtsd el.
2024. júl. 10. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!