Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randivonal vélemények? Megéri előfizetni rá?
NE NE NE !!!
Soha!!
Én most állok hadba velük !
Nagyon sok időt kell az oldalon töltened! De alaposan és mindnet nézzegess meg ami rád vonatkozik.
Véletlen találtam egy statisztikát ami szerint nekem 142 levelem érkezett 6 hónap alatt . De ebből látok max 10-et!
Sőt!!
Ha nem tiltod le (amit nagyon keresni kell az oldalon ) , hogy a bankkártyaadataid törlöd ,akkor mihelyst lejár az előfizetésed automatikusan leveszi a pénzed és nincs viszaút!!
Nagyon csalók !!!!
Én már gyűjtöm az oldalfényképeket és már bevittem egy párat a fogyasztóvédelemhez ( köztük az engedély nélküli pénzlevételt + hogy teljesen más cimszó alatt találod meg a fizetési dolgaidat.stb stb stb.) akik azzal biztattak ,hogy az eljárást elindították ellenük és lesz bünti amiből valószínű kapok én is!!!
Tehát NE NE NE !! SOHA!!!!!!
Csalók!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!