Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randivonal vélemények? Megéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randivonal vélemények? Megéri előfizetni rá?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy mennyi felhasználó van? A profilok valósak-e? Az oldal úgy általánosságban milyen?

2018. aug. 19. 12:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Ugyan az a lehúzós szar, mint a többi. Nem igazán válaszolnak ezeken.

32/f

2018. aug. 19. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem, nem éri meg egyikre sem. Nem valósak. Ez üzlet, jó üzlet.
2018. aug. 19. 13:08
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom, férfi vagy. Ha legalább átlagosan nézel ki, és stabil egzisztenciád van, akkor érdemes lehet próbálkozni. Nekem néhány randi összejött onnan, de közben annyi negatív élményt szereztem közben, hogy elegem lett.
2018. aug. 19. 13:16
 4/12 A kérdező kommentje:

Igen, férfi vagyok átlagos külsővel. Azt gondoltam, hogy üzlet meg lehúzás, de az érdekelne, hogy ezek mellett azért mennyire lehet normális nőkkel ismerkedni? A love.hu-n nem nagyon ír vissza senki, állítólag percenként több csevegést is kapnak, el vannak árasztva levelekkel.

Itt is ez megy?

Esetleg tudtok jobb alternatívákat?

2018. aug. 19. 13:30
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
#4 mindenhol ugyan úgy megy. A jobb alternatíva: a valóság.
2018. aug. 19. 13:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
egy volt barátnőm az előfizetéses részen találta meg a párját viszonlyag hamar, évek óta együtt vannak már.
2018. aug. 19. 14:44
 7/12 anonim válasza:

Engem nemrég dobott az első csajom, azóta hajszolom magam, hogy találjak valakit aki végre elfogad, regisztráltam már az isten háta mögé is

Tinder, Badoo, Cronos, VagyokNeked, Twoo, Randivonal, Elittars(ide elofizettem egy evre). Na és most regisztráltam volna az Origorandira, DE, kiirta hogy az email cím már regisztrálva van, hoppá...

Beleptem a szokasos adataimmal, es akkor jottem ra hogy full ugyanaz az a randivonal és az origorandi, csak mas a neve. De még a design is alig kulonbozik, azert ez furcsa, illetve vannak olyan profilok, amiknek a kepevel 5 masik helyen talalkoztam, de még tinderen is, es ott se irtak vissza, ha esetleg matcheltem is volna veluk. Szoval szerintem lehúzás

Amugy 23F keresi nő társát😂 amugy nem értem, kedves voltam vele, mindent megtettem, nagyon sok figyelmet és ajándékot kapott, és azért dobott ki mert nem illünk össze... (őt a művészetek érdekelték, én mérnök vagyok..). Konditerembe is járok, meg is látszik betyárosan, teljesen átlagosnak mondhatom magam, és tessék kb észre se vesznek.

2019. máj. 30. 02:27
 8/12 anonim válasza:
7es vagyok, bocs még az előzőhöz, a randivonalas profilom egy az egybe át volt klónozva az origorandira, szoval mikor beleptem ugyanazok az adatok voltak megadva, es a keresoben is ugyanazok a szemelyek voltak
2019. máj. 30. 02:29
 9/12 anonim válasza:

Az iooo.hu, ami tényleg jobbnak mondható a sok fertő közül. Tapasztalat, mert jelenleg én is a párkeresés útjára léptem xd

21/L

2019. aug. 30. 19:49
 10/12 anonim válasza:
94%
Nagy szar az egész társkereső.Mondom ezt úgy hogy elküldtem több ezer levelet több ezer lánynak. 98% vissza se ír. 1% visszaírja hogy bocsi de nem szeretnék ismerkedni a normálisabbja 0.5% azt írja hogy megnevettettél (mert írtam egy jó ki frappáns bemutatkozó levelet ami vicces de azért az én személyiségem van benne) de túl messze vagy vagy már épp ismerkedek valakivel. 0.5% visszaír hogy szimpi vagy na akkor lehet ismerkedni de abból a 0.5 ből kiderül hogy ezek a lányok Mind antiszociálisak elvannak a saját világukba és foggalmuk sincs merre tartanak az életbe.És akivel normálisan lehetne egy kapcsolatot kialakítani az 0.01% na ilyen nekem kettő volt de mindenkettő 2 honapig tartott.
2020. aug. 13. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!