Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randivonal vélemények? Megéri előfizetni rá?
Ugyan az a lehúzós szar, mint a többi. Nem igazán válaszolnak ezeken.
32/f
Igen, férfi vagyok átlagos külsővel. Azt gondoltam, hogy üzlet meg lehúzás, de az érdekelne, hogy ezek mellett azért mennyire lehet normális nőkkel ismerkedni? A love.hu-n nem nagyon ír vissza senki, állítólag percenként több csevegést is kapnak, el vannak árasztva levelekkel.
Itt is ez megy?
Esetleg tudtok jobb alternatívákat?
Engem nemrég dobott az első csajom, azóta hajszolom magam, hogy találjak valakit aki végre elfogad, regisztráltam már az isten háta mögé is
Tinder, Badoo, Cronos, VagyokNeked, Twoo, Randivonal, Elittars(ide elofizettem egy evre). Na és most regisztráltam volna az Origorandira, DE, kiirta hogy az email cím már regisztrálva van, hoppá...
Beleptem a szokasos adataimmal, es akkor jottem ra hogy full ugyanaz az a randivonal és az origorandi, csak mas a neve. De még a design is alig kulonbozik, azert ez furcsa, illetve vannak olyan profilok, amiknek a kepevel 5 masik helyen talalkoztam, de még tinderen is, es ott se irtak vissza, ha esetleg matcheltem is volna veluk. Szoval szerintem lehúzás
Amugy 23F keresi nő társát😂 amugy nem értem, kedves voltam vele, mindent megtettem, nagyon sok figyelmet és ajándékot kapott, és azért dobott ki mert nem illünk össze... (őt a művészetek érdekelték, én mérnök vagyok..). Konditerembe is járok, meg is látszik betyárosan, teljesen átlagosnak mondhatom magam, és tessék kb észre se vesznek.
Az iooo.hu, ami tényleg jobbnak mondható a sok fertő közül. Tapasztalat, mert jelenleg én is a párkeresés útjára léptem xd
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!