Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, h tetszettem egy 26 éves nőnek?
Konkrétan én még csak 22 éves vagyok, pár napja kimentem beszélgetni, sörözni a szokásos haveri társaságommal. Azt tudni kell, h én vagyok közölünk az úgymond „komoly” srác, aki jó tanuló volt, nem dohányzik és hasonló dolgok, sztem eltudjátok képzelni.
A lényeg, h ott volt egyik haverom ismerőse és az ő nővére. Elkezdtünk beszélgetni, nekem nagyon szimpatikus volt a személyisége, nem ivott alkoholt, nem dohányzott, választékosan beszélt, és az egész kiállása olyan nőies volt, nem találkoztam még ilyennel.
Később picit elváltak útjaink, nekem elkellett ugranom egy ismerősért, de aztán amikor visszatértem, egyből újra a társaságomat kereste és megint odaült mellém.
Másnap teljesen ledöbbentem, amikor haverom elmondta, h már 26 éves, a külsejét tekintve én maximum 23nak néztem. Ez eléggé elvette a kedvem, mert valószínűleg egy 26 éves nő nem egy 22 éves fiúra vágyik már, gondolom így az esélyeim is nullára redukálódtak. Szerintetek van arra esély, h ő is esetleg vonzódott hozzám ? Főleg hasonló korú nők válasza érdekelne, de mindenki véleményét szívesen olvasom.
Könnyen meglehet, bár ezekkel a dolgokkal magam is gondban vagyok. Engem is megnéznek olykor idösebbek, de kezdeményezni nem kezdeményeztem még soha, mert a nagy átlag azt diktálja, hogy a csaj fiatalabb hapsival nem kezd.
Szerintem kerítetek még alkalmat a találkozásra és kiderül.
21/F
=)) jot kacagtam
te akivel beszelsz mind azt latod h csak tegedet akar?
jol erezte magat lehet h nem volt igy reg neki de nem azt jelenti h kedvel vagy mar agyba akar lenni veled
Félreértettél, egyáltalán nem akarom megdöngetni és nem is fényezni akarom magamat. Arra lettem volna kíváncsi, h lehetséges-e az, h egy ilyen korú nő összejönne egy nála ennyivel fiatalabb férfival egy komoly kapcsolatra. Mondom, engem teljesen elvarázsolt a személyisége
Azért gondoltam, h esetleg én sem vagyok közömbös számára, mert volt ott még rajtam kívül több srác is, köztük az ő korosztálya is, mégis velem beszélte át az egész estét és néha olyan szépen mosolygott rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!