Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma randim lesz és lázas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma randim lesz és lázas vagyok meg nagyon fáj a fejem. Elmenjek így is? Ti elmennétek? Ha nem megyek el ezért szerintetek megharagszik? 22l

Figyelt kérdés
2018. aug. 9. 11:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lázasan, betegen nem teszel jó benyomást. De ez lenne a legkevesebb. Senki sem várhatja el tőled, hogy betegen randizz. A randik lényege, hogy mindkét fél jól érezze magát. Nem lehet akkora kényszer, hogy az egészséged kockáztasd miatta.
2018. aug. 9. 15:59
 12/14 anonim ***** válasza:
26%
Nem kibúvót keresel?
2018. aug. 9. 16:42
 13/14 Salk Balázs ***** válasza:
Szerintem, beszélj vele hogy lázas vagy, beteg vagy, viszont jól esne egy kicsi kínai leves. nem csípős. Hozza el, egy bágyadt mosoly, megköszön, holnap már fagyit hozzon. Egyrészt megteszi, másrészt megszokja, ha beteg vagy többet kell vállaljon. Harmadrészt megnyugszik, mert része marad az életednek, és nem hiszi hogy kerülöd.
2018. aug. 9. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha erre megharagszik, akkor nem is kár egy ilyen emberért.

Én sem tudtam elmenni a találkánkra anno, mert borzasztó hányingerem volt (aztán hánytam is fél éjszaka).

Nem volt belőle baj, találkoztunk később, és már 1,5 éve együtté lünk aóta.

2018. aug. 10. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!