Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egyéjszakást tervezünk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakást tervezünk, de azt mondja aludjak nála. Ezt miért akarhatja egy férfi?

Figyelt kérdés
Látásból ismerjük egymást, áthívott filmet nézni a lakására, ami nekem egyértelmű jele hogy szexelni szeretne. Szóval én úgy gondolom csak egy estét tervez velem. Nemrég azt írta örülne ha vele is aludnék majd, hozzábújnék stb. Ezt miért? Mégis többet akar? Vagy szeretethiányos? Amúgy 40 éves az illető, ha ez számít.
2018. aug. 8. 10:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze csak beszélgetni szeretne......Ott alszol akkor nem csak jössz és mész = több menet . :)
2018. aug. 8. 10:11
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
EgyÉJSZAKÁS. Az nem feltétlen arról szól, hogy átugrasz 15 percre és aztán kalap-kabát.
2018. aug. 8. 10:14
 3/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy úgy van vele, hogy ha minden úgy alakul, akkor lehetne belole több is, vagy mondjuk viszony. Ezt 2-3 alkalom után erdemes tisztazni.

Nekem is volt olyan szex, ami után picit összebújtunk, mégsem volt semmi érzelem. Az az egyalkalmas rosszabb érzés volt, amikor gyors menet és utána kb egymáshoz se szóltunk pl a liftben

2018. aug. 8. 10:22
 4/18 Bétó apó ***** válasza:
59%
Egyéjszakást nem tervez az ember, az úgy alakul...
2018. aug. 8. 10:29
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Gondolta, ha esetleg nem érted meg, mit jelent a filmnézés, így már érteni fogod, mit akar.
2018. aug. 8. 10:38
 6/18 anonim ***** válasza:
Próbálja kielégíteni a szex és a gyengédség iránti igényeit, de mást nem tervez veled. Az exem ugyanez volt, amikor összejártunk, hála a jó égnek pontosan tudtam, hogy semmit sem jelent, amikor gyengédségre vágyott, ettől még nem akarta volna újrakezdeni.
2018. aug. 8. 10:54
 7/18 anonim ***** válasza:
Azt szeretné, hogy ágyba vidd a reggelijét.
2018. aug. 8. 12:02
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az egyejszakas az egy ejszaka. Azaz akar reggelig.
2018. aug. 8. 12:44
 9/18 anonim ***** válasza:
Mert valaki ezt igényli, de attól még csak szex. Nem tudom, hogy te hány éves vagy, de a kérdésből az jön le, hogy nem vagy valami érett. Lehet nem kéne belebonyolódnod egy ilyenbe egy 40 éves emberrel, mert még elkezdesz kombinálni. Következő héten más megy hozzá.
2018. aug. 8. 13:20
 10/18 anonim ***** válasza:
25%

Kislany, a hapsi csak meg akar dugni. Megis mit gondoltal? Ha latasbol "ismert" noket hivogat magahoz, lakasra, semmi komolyra ne szamits. Nem randizni hivott, hanem egybol a lenyegre tert.

Csak azert, mert par menet utan nem vag ki ejjel az utcara, attol meg alkalmi leszel. Esetleg meg neha osszefekszik veled, ha epp nem massal nez filmet. Ha gusztusod van hozza, hajra!

2018. aug. 8. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!