Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lenne a legjobb taktika,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legjobb taktika, hogy elhívjam a lányt a vonatról randira?

Figyelt kérdés

Nem rég feltűnt, hogy a reggeli vonaton mindig fent ül egy álomszép lány, szinte mindig ugyan azon a helyen, így mindig tudom reggel, hogy látni fogom. Na most a helyzet nehéz,mert a vonat általában tömve van, nem tudok mellé ülni, és, ha igen, akkor is körülvesz a tömeg, amit rühellek. A lánnyal egyáltalán nem félnék szóba elegyedni, de az baromira zavar, hogy közben a számban állnak/ülnek az emberek. Azt találtam ki hát, hogy írok egy szellemes verset, tök romantikusan összegöngyöltem, átkötöttem egy szalaggal (benne az elérhetőségemmel), szerintem baromi jól néz ki a verset mindjárt beírom kommentbe. Megjegyzem nem volt könnyű egy vadidegen lánynak verset írni, akiről semmit nem tudok. Ha a verset adom neki oda, az kétféleképpen történhet: valahogy eljutok hozzá és szótlanul, mosolyogva átnyújtom, vagy lefelé a metrófele a mozgólépcsőn szólok neki, hogy ezt elejtetted, aztán onnantól nem nehéz. Csakhogy nekem egyik se tetszik, mert mikor rohan a metróért, szintén a cseszett nagy tömegben, akkor valahogy ezt sem érzem jónak,kapkodós az egész, állandóan az lenne bennem ,hogy jajj ne tartsam fel, jajj siessek stb. Se azt, hogy, ha úgy adom át a vonaton, hogy az emberek miatt nem tudunk beszélgetni, csak mint egy gyáva romantikus kuka odadobom neki az elérhetőségemmel, azt hiszem tuti nem keresne... :D

Inkább arra gondolnék, hogy megvárom míg szabad hely lesz mellette egyik reggel, és akkor szólítom le, de a tömeg akkor is zavarni fog, de legalább ott lesz 15 perc, amíg ülünk és nem siet senki sehova.... Ötletek, tanácsok? :D

2018. aug. 2. 11:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Egyébként a tömeggel kapcsolatban pedig én is tudom ,hogy nem érdekli őket. Egyszerűen csak általában felrobbanok a méregtől, ha a számban állnak, nem igazán szeretem olyankor az embereket. :D
2018. aug. 2. 11:26
 12/25 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is ez a cetlizgetés a bajom, én is pont így éreztem, köszönöm, hogy megerősítettetek ebben, valószínűleg hülyeség. :D
2018. aug. 2. 11:27
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"tömeg ellenére odamész hozzá és szemtől szemben mondod el neki, hogy szimpi, "

Utaztál már be az agglomerációból a fővárosba, reggel csúcsidőben vonattal? Kb heringparty még akkor is, ha 20 percenként járnak, mint tőlünk. Nem az, hogy nem meri mások előtt megszólítani a lányt, de oda sem tud furakodni hozzá.

2018. aug. 2. 11:45
 14/25 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan erről beszélek, de kelenföldön a metrófele is ugyan ez. Van,aki nem látta még, és mivel nem az a lényeg,hogy ki szerint vagyok "mimóza" vagy ki szerint nem,ezeket elengedem a fülem mellett. Ha megnézem a véleményeket, volt, aki szerint adjam oda, de előtte beszéljünk, volt, aki szerint a vers szar és levelet kéne írjak, és volt, aki szerint a "cetlizgetés" komolytalan. Összességében én is afelé hajlok, hogy egy 18-20 éves kis csajnak bejönne, de egy 24 éves lánynak (kb annyi lehet, én is annyi vagyok) már inkább nevetséges és komolytalan. Valahogy elverekszem hát magam hozzá, ha a sors is úgy akarja. :D
2018. aug. 2. 11:49
 15/25 anonim ***** válasza:
52%
Mindig a legerősebb sperma jut el a petesejtbe.
2018. aug. 2. 11:54
 16/25 A kérdező kommentje:
oké ott a pont, ez minden kifogás ellen erős érv. ;) :D
2018. aug. 2. 12:07
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos. És jut eszembe: 😉 bátorság. Én is a vonaton ismertem meg a férjem. Igaz, ő összeszedte magát, és megszólított. Aztán elkísért mikor leszálltunk, és végig beszélgettünk. Szóval bátorság. Ja, és ez 15 évvel, és 3 gyerekkel ezelőtt volt. 😊😊😊😊😊😉😉😉😉😉😉
2018. aug. 2. 12:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik az ötlet, nagyon cuki. Picit fura a tömegiszonyod. A vonaton ülve nyugodtan add neki oda, hogy ezt neki szánod ajándékba és reméled, hogy tetszeni fog neki.
2018. aug. 2. 12:48
 19/25 A kérdező kommentje:

Nincs tömegiszonyom, ne úgy képzeld el,hogy lever a víz az emberektől. Csak amikor két centit nem tudok lépni és mondjuk folyik rólam a víz, akkor elég elszántan káromkodok magamban, és ez az arcomról is leolvasható általában. :D

Ez viszont ebben a formában akkor sem jó, és ha mást nem,akkor úton a metró fele "elkapom" úgyis egyfele megyünk, verseket kaphat később is, ha bejön neki, amik ennél sokkal jobbak, mert akkor már lesz miről írni. :D

2018. aug. 2. 13:06
 20/25 anonim ***** válasza:
Ritmikailag megtört. Nem túl jó. Ha lesz időm, átírom jobbra.
2018. aug. 2. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!