Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb taktika erre?
Ismerkedem egy fiúval, nagyon szimpatikus,neki is én, viszont eldöntöttem, hogy ezentúl megvárom, amíg a fiúk lesznek előbb szerelmesek belém, és csak aztán én. És ez a jelenlegire is vonatkozik.
Mit tegyek, hogy ez így is legyen?
Ezzel a taktikával biztosra veheted, hogy nem tudsz szerelmes lenni. A szerelem pont arról szól, hogy elsősorban szereted a másikat és örülsz neki, hogy egyáltalán a világon van és olyan amilyen. Ha elkezdesz játszmázni, meg fontosabb az, hogy szerelmes legyen a másik, mint amennyire te jól akarod magad érezni vele, akkor az egész halott. Te elsősorban az önbizalmadat akarod felpumpálni a másikkal, vagy egyszerűen félsz megnyílni valaki másnak. Bármelyikről van szó egyik sem szeretet.
Szóval azt ajánlom, hogy örülj a másiknak és élvezd vele az együttlétet. Majd alakul, ahogy alakul.
Milyen taktika? Miről beszélsz? Úgy lesz így, hogy úgy csinálod, hogy így legyen!
Argh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!