Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kb hány százalékban normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb hány százalékban normális, hogy kiábrándító egy randevú?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik, hogy minden rendben van a találkozóig, de régen volt már, hogy utána is akartam volna valami komolyat.

Részemről a szexuális vonzalom még megvan, de másfajta már nincs, így viszont nem érzem értelmét folytatni.

24/f

2018. aug. 2. 09:45
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem lenne jobb, ha egy időre szüneteltetnéd a nőkkel való ismerkedésed? Ki vagy égve, és így semmi értelme.

Egyébként a kérdésedre válaszolva 0,01%, nagyon ritka.

2018. aug. 2. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Kb. én is így vagyok ezzel, ha neten beszélgetünk, ott még érdekesnek is találom, aztán a randin a nagy részükből egyből kiábrándulok, unalmasak, kukák, és várják, hogy én szórakoztassam őket. Egyszerűen nem találom érdekesnek őket, így magamról sincs kedvem beszélni egy idő után, meg kérdéseket sincs kedvem feltenni. Úgy vannak vele, hogy elég, ha ők csak ott vannak. Azért meg nem fogom tépni órákig a számat feleslegesen, hogy egyszer "majd valamikor" megfektessem őket. Annyit azért nem érnek.
2018. aug. 2. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:

"Azért meg nem fogom tépni órákig a számat feleslegesen, hogy egyszer "majd valamikor" megfektessem őket."

ROTFLOL

Régen röhögtem ekkorát. Neked nem tűnt föl, hogy az órákig szád tépés elvárása pont a csak megfektetni vágyók kiszűrésére kifejlesztett shit teszt?

Gondolom, téged sem az eszedért szeretnek. Ha egyáltalán.

2018. aug. 2. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:
3. Ja, ha egy nő egyszimpla első randin "tesztelget", akkor pláne elmehet a jó büdös picsbe! Pláne ha úgy tesztelget, hogy játssza a kukát (amit kétlek, mostanában ilyen nyomorékok).
2018. aug. 2. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!