Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal nők. Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők. Ti összejönnétek egy közel húsz évvel idősebb roma férfivel? Ha egyébként normális, okos, jómódú? Csak normális válaszokat várok.

Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 09:04
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Utolsó,én csaj vagyok csak tetszik egy férfi aki olyan mint a leírásban szerepel.
2018. aug. 21. 07:49
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert biztosan strici. Én meg nem leszek a lotyója.
2018. aug. 23. 15:43
 33/38 anonim ***** válasza:
83%
Nekem roma párom van, 12 évvel idősebb nálam, jól megvagyunk. Rendesebb, mint sok fehér ember. Nem iszik, nem ver, dolgozik, nem bandázik a rokonságával, nem szoktunk roma bálokba járni, nincs cigányos akcentusa, figyelmes az ágyban, bármiben számíthatok rá. 9 éve vagyunk együtt. Van hibája is, ami a romákra jellemző: kicsit beképzelt és szereti a cigány zenét. Tehát ki lehet fogni rendeset, csak kevesen vannak. Azért én óva intelek, mrt nagyon nehéz normálisat találni, és ha az is, általában ott van a háttérben a nagy létszámú família,amihez gyomor kell. Nekem ilyen szempontból szerencsém van,mrt nem törődik velük.
2018. aug. 23. 16:16
 34/38 anonim ***** válasza:
86%
Nem.Alapból nem bírja az orrom a jellegzetes szagukat, amin a fürdés, dezodor sem tud segíteni.Sem a viselkedésükkel, sem a kultúrájukkal nem tudok azonosulni.A cigány vér mindegyikben ott lapul, csak van aki x ideig jól tudja leplezni, de egyszer kitör belőle, ha valami nem úgy alakul, ahogyan ő szeretné.Na erre sincs semmi szükségem.Inkább egyedül egy egész életen át, mint Közülük bárkivel összejöjjek.
2018. aug. 31. 07:50
 35/38 anonim ***** válasza:
Össze jöttél végül vele?
2018. szept. 10. 16:41
 36/38 A kérdező kommentje:
Nem úgy ahogy szerettem volna..
2018. szept. 10. 19:06
 37/38 anonim ***** válasza:

Soha az életben.

Se 20 évvel idősebbel,se cigànnyal.

Biztos ronda lehet.

2018. okt. 1. 12:59
 38/38 anonim ***** válasza:
Elmeséled mi lett végül?
2018. okt. 3. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!