Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők. Ti összejönnétek egy közel húsz évvel idősebb roma férfivel? Ha egyébként normális, okos, jómódú? Csak normális válaszokat várok.
Nekem 4 évvel idősebb barátom van, szóval egy apukám korú pasi nem kéne, akár roma, akár nem.
24/N
Kizárt dolog. Kezdjük azzal, hogy roma. Nem vagyok rasszista, de hiszek bizonyos sztereotípiákban, ugyanis mindegyiknek van alapja. Lehet, hogy ő normális, okos. De a családja is az? A családot mindig kapjuk a partnerrel, és nagyon nem mindegy, hogy milyet. Egy magyar család más, bár itt is vannak egészen elképesztő esetek. De a roma... a temperamentum, a habitus, a világnézet. Olyan dolgok, amik nekik ösztönből jönnek. Legtöbb esetben teljesen mindegy, milyen kulturális befolyás érte az illetőt, mennyire "európai". Nekem pl. nagyon sok egyetemi csoporttársam volt roma. A világ legaranyosabb hölgyeit kell elképzelni, de akik a tágabb családba, baráti körbe tartoztak már nem voltak azok. És ők nagyon tudnak kötődni. Nem tagadják meg a családot, mert az náluk szent. Amíg együtt vagy vele, elfogadnak. De ha nem sül el jól... azt a fantáziádra bízom. Unokatesóm a kis bolond roma lánnyal kezdett. Majdnem lincselés lett a vége.
Sajnos életkorából kifolyólag is rossz ötletnek tartom. Leírásod alapján minimum 38-40 éves lehet. Egy ilyen korú férfinak általában már van 1-2 gyereke. Nyilván nem kell magyaráznom, miért nem éri meg ex-családos férfival kezdeni.
A személyisége lehet, hogy lehengerlő- ebben nagyon jók-, de Te magad is óckodsz ettől a helyzettől. Hallgass a megérzésedre csajszi!
Áhh elképzelhetetlennek tartom. Pedig tartottam már vonzónak 15-20 évvel idősebb roma férfit, de isten őrizz.
Nekem nem kéne, hogy rajtam uralkodjon. Jómódú, idősebb, roma. Ezek néha! már önmagukban is feljogosítják egy férfit arra, hogy rosszul bánjon egy nővel.. Nem hogy így egyszerre.
Rasszizmus mint olyan nem létezik. Az “elkülönülés” és csoportosulás genetikailag kódolt az emberekben, csak megtanultunk politikailag korrektek lenni. Illetve hogy ki számit a “mi csoportunkba” egyénileg változik. Ennyit a rasszizmusról.
Nos nálam sem a csoport része a cigány, fekete, ázsiai, de még a zsidó se nagyon. Nem utálom őket, sőt! De szexuálisan nem vonzanak. Ennyi.
Ezt leszámítva, ha a saját csoportomból lenne egy 20 évvel idősebb, nem tudnék szintén úgy viszonyulni hozzá, max mint mondjuk apámhoz, vagy mesteremhez. Tehát szexualitás nem lenne. Akkor sem, ha egy George Clooney, külsőleg, mert nem a potenciális hímet látom benne... ;)
Én mar az idősebb korosztályhoz tartozom.
De mivel roma sosem. Ez nalam kizaró ok.
Közel húsz év - ez nagyon optimistán 15 év, és akkor már nagyon lejjebb húztam.
Én 20 éves vagyok, ő legkevesebb 35 lenne. Ez nekem túl sok, nekem ez max 4 év. 32 évesen szeretnék szülni, sokkal előbb tuti nem, ő addigra 47 lenne legoptimistább becslés alapján. Ez már itt kiesne nekem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!