Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiatal nők. Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal nők. Ti összejönnétek egy közel húsz évvel idősebb roma férfivel? Ha egyébként normális, okos, jómódú? Csak normális válaszokat várok.

Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 09:04
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

Úgy látom a kettő együtt sehogy sem fér bele senkinek.:)

De olyan is irhat aki volt már esetleg ilyen kapcsolatban.

Vagy hasonlóban.

Idősebb párom volt már.

2018. aug. 2. 10:47
 12/38 anonim ***** válasza:
78%
Nem azért nem jönnék vele össze, mert roma származású (egy cigány is lehet művelt, rendes ember), hanem azért, mert majdnem az apám lehetne.
2018. aug. 2. 11:29
 13/38 anonim válasza:
84%
Sok az a 20 év,ha hosszú távon is elgondolkodsz ezen. És ha magyar vagy,a romaság sem valami jó.igaz vannak normális romák is,1-2 van ismerősöm akit barátomnak tartok,de azért a családom nagyon csúnyán nézne rám és sose fogadnák el.
2018. aug. 2. 11:54
 14/38 A kérdező kommentje:

Most lehet hülyeséget kérdezek.

De más lenne a származása miatt a kapcsolat mint egy magyar férfival?

Mármint vannak más szokások,ilyesmi?

2018. aug. 2. 12:02
 15/38 anonim ***** válasza:
92%
Csak annyit mondok, hogy egyszer egy oktatásról szóló blogban a hozzászólások között volt egy tanárnő, aki mesélte, hogy a roma kisgyerek tanítványai teljesen megdöbbentek, amikor megtudták, hogy őt nem veri mindennap a férje. Remélem, ennyi indok elég.
2018. aug. 2. 12:18
 16/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom persze,de azért csak nem lehet ezt általánosítani származás alapján.
2018. aug. 2. 12:22
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nosza, ásd bele valamilyen aktuális néprajzos-szociológus-romológus tanulmányaiba magadat, amit találsz a neten arról, hogyan rétegződik anyagi helyzet + viselkedéskultúra szerint a cigányság. Ártani nem árt.
2018. aug. 2. 12:40
 18/38 anonim ***** válasza:
62%
Ha tényleg normálos és megfog benne valami,akkor össze jönnék vele.
2018. aug. 2. 14:32
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha normális válaszként értékelhető a negatív válasz, akkor: én olyannyira nem találkoztam még értelmes romával, hogy engem soha nem tudna egy sem meggyőzni, hogy normális. A másik dolog: igen, volt már, hogy belegondoltam, hogy "és ha mégis normális a fickó", akkor ott a rokonság, akiket el kellene viselnem. Hát nem tudnám. Ha tudnám, akkor hajlandó nem volnék rá. Tényleg bocsi, viszont őszinte voltam.
2018. aug. 3. 23:09
 20/38 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Roma alapbol kizart.

23 ev alattival szoktam ismerkedni.

35/N

2018. aug. 3. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!