Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a francot csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francot csináljak?

Figyelt kérdés

Én 20 és a lány 18

Leírtam már ezt egyszer, de nem mondtam pontosan hogyan is volt az egész szitu. 1 hónapja elkezdtem írni egy lánnyal. Július 20.-tól nem volt a Facebookon azaz péntektől. Hétfőn jelentkezett, de aztán megint nem volt egész nap a Facebookon. Kedden rajta volt, és elkértem tőle a telefonszámját. Kedden kellett volna találkoznunk. Kérdeztem a lányt miért nem voltál a Facebookon? Mert hogy nem volt ideje stb stb. Csakhogy az édesanyám műtéten volt, beleire beteg 11 éve, és kell őt hordani autón ide-oda, mert még fájásai vannak. Akkor lefújtam az egész találkozót sajnos.

Vasárnaptól nem volt online a lány a Facebookon. Soha nem volt párkapcsolatja, nem is ölelkezett fiúval. Tegnap nem volt egész nap a Facebookon, Máma sincs. Írt nekem üzenetet, hogy “én vagyok az .... akkor Máma megfelel az időpont a találkozásra, az anyum telójáról írok, ha lesz időd hívjál fel”. Nem jelentkeztem mert vittem a nagyit az üzletbe. Aztán ír a lány megint üzenetet: “ Akarsz találkozni vagy sem? Fb-re nem mehetek. Akkor válaszoljál nekem ide” felhívtam a lányt, hogy akkor máma megfelel az időpont, találkozhatunk.

Máma kellene találkoznunk, de az édesanyámnak görcsei vannak, és a doki aki őt operálta, műtéten van, úgyhogy nem tudja elfogadni az anyumot, hogy megvizsgálja, mi is a problémája, mitől vannak fájásai, görcsei. Azt mondta a nővérke a telefonban, hogy 16:00 kor lesz szabadja a dokinak. 16:00 kor már a találkozáson kellene lennem. Nem szívesen fújnám le megint a találkozást. Mi a büdös francot csináljak? Lefújni már nem fújhatom le, azzal már elcsesznék mindent. Már ez a 3. találkozó ami lenne. Először ő neki nem felelt meg aztán nekem kétszer. De máma elmegyek ha későn is jövök haza de lássa a lány, hogy igen is fontos számomra a kettőnk találkozása.

Leírtam mindent amit az előző témában nem írtam le.

2018. júl. 31. 10:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
41%

“Màma” ... jesszus.

Egyébként mi a büdös franc volt az a 2 olyan fontos dolog, mint a tali? Ha van normális ok, akkor érthető, h lemondod... de 2x...

Amúgy hiába írod ki még 50x, akkor se lesz a helyzeted másabb.

2018. júl. 31. 10:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudsz olvasni? Leírtam, hogy az édesanyám műtéten volt, és jár kontrollra kórházba, apum dolgozik, édesanyám nem vezethet autót még, úgyhogy én nekem kell őt hordani dokihoz.
2018. júl. 31. 11:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Ertelmezd a sajat szovegedet te nyomi. Hol irtad, h a 2 talit az anyukad mutetje miatt mondtad le? Csak azt irtad, h 3x nem sikerult a tali, 2x te mondtad le. Az okot nem. Ertelmi szint... Egyebkent ha a lany normalis, akkor megerti a helyzetedet. Ennyi
2018. júl. 31. 11:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Elsőt és az utolsó sort olvassátok el.
2018. júl. 31. 11:06
 5/16 anonim ***** válasza:

Mondd meg a lánynak, amit ide leírtál, hogy édesanyádat kell visszavinni az orvoshoz, és ebben te segíted őt, mert máshogyan nem tudtátok megoldani. Beszéljétek meg, hogy később találkozzatok, ha egy időben van a randi és a kórházi időpont. Miután végeztetek az orvosnál, még tudtok találkozni.

Vagy ha nem ér rá később a lány, akkor kísérd el az édesanyádat az orvoshoz, és amíg várakozik, vizsgálják (ha az olyan hosszú idő), addig találkozz a lánnyal. Aztán visszamész a kórházba érte, hogy haza tudd vinni.

2018. júl. 31. 11:57
 6/16 A kérdező kommentje:
11:57: 20 km a kórházba vinni az édesanyámat és 2 óra az út a lány után, mert mivel vonaton megyek, az nálunk Szlovákiában ingyenes.
2018. júl. 31. 12:01
 7/16 anonim ***** válasza:
Találkoztatok estefelé, addigra már talán végzel az orvosnál, ha nem megy, akkor mondd el neki ezt őszintén, és beszéljetek meg egy újabb időpontot...
2018. júl. 31. 12:12
 8/16 anonim ***** válasza:
Mar ne haragudj, de kepes vagy 2 orat varakoztatni a lanyt, csak mert a vonat ingyen van, mikozben van jogsid?! 😂😂😂😂 En elhiszem, h valaki ugyel a penzre, de ennyire?! H inkabb varjon a csaj meg 2 orat mert te soher vagy autozni?
2018. júl. 31. 13:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Tovabba 50 km-t 30-40 perc alatt megtesz az ember, meg akkor is ha betartja a sebessegkorlatozasokat -.- Nem is csodalom ha ebbol nem lesz semmi.
2018. júl. 31. 13:29
 10/16 anonim ***** válasza:
Mennyire lakik toled a lany km-ben? Bocsi, ugy olvastam h 50km-re lakik a csaj
2018. júl. 31. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!