Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot csináljak?
Én 20 és a lány 18
Leírtam már ezt egyszer, de nem mondtam pontosan hogyan is volt az egész szitu. 1 hónapja elkezdtem írni egy lánnyal. Július 20.-tól nem volt a Facebookon azaz péntektől. Hétfőn jelentkezett, de aztán megint nem volt egész nap a Facebookon. Kedden rajta volt, és elkértem tőle a telefonszámját. Kedden kellett volna találkoznunk. Kérdeztem a lányt miért nem voltál a Facebookon? Mert hogy nem volt ideje stb stb. Csakhogy az édesanyám műtéten volt, beleire beteg 11 éve, és kell őt hordani autón ide-oda, mert még fájásai vannak. Akkor lefújtam az egész találkozót sajnos.
Vasárnaptól nem volt online a lány a Facebookon. Soha nem volt párkapcsolatja, nem is ölelkezett fiúval. Tegnap nem volt egész nap a Facebookon, Máma sincs. Írt nekem üzenetet, hogy “én vagyok az .... akkor Máma megfelel az időpont a találkozásra, az anyum telójáról írok, ha lesz időd hívjál fel”. Nem jelentkeztem mert vittem a nagyit az üzletbe. Aztán ír a lány megint üzenetet: “ Akarsz találkozni vagy sem? Fb-re nem mehetek. Akkor válaszoljál nekem ide” felhívtam a lányt, hogy akkor máma megfelel az időpont, találkozhatunk.
Máma kellene találkoznunk, de az édesanyámnak görcsei vannak, és a doki aki őt operálta, műtéten van, úgyhogy nem tudja elfogadni az anyumot, hogy megvizsgálja, mi is a problémája, mitől vannak fájásai, görcsei. Azt mondta a nővérke a telefonban, hogy 16:00 kor lesz szabadja a dokinak. 16:00 kor már a találkozáson kellene lennem. Nem szívesen fújnám le megint a találkozást. Mi a büdös francot csináljak? Lefújni már nem fújhatom le, azzal már elcsesznék mindent. Már ez a 3. találkozó ami lenne. Először ő neki nem felelt meg aztán nekem kétszer. De máma elmegyek ha későn is jövök haza de lássa a lány, hogy igen is fontos számomra a kettőnk találkozása.
Leírtam mindent amit az előző témában nem írtam le.
“Màma” ... jesszus.
Egyébként mi a büdös franc volt az a 2 olyan fontos dolog, mint a tali? Ha van normális ok, akkor érthető, h lemondod... de 2x...
Amúgy hiába írod ki még 50x, akkor se lesz a helyzeted másabb.
Mondd meg a lánynak, amit ide leírtál, hogy édesanyádat kell visszavinni az orvoshoz, és ebben te segíted őt, mert máshogyan nem tudtátok megoldani. Beszéljétek meg, hogy később találkozzatok, ha egy időben van a randi és a kórházi időpont. Miután végeztetek az orvosnál, még tudtok találkozni.
Vagy ha nem ér rá később a lány, akkor kísérd el az édesanyádat az orvoshoz, és amíg várakozik, vizsgálják (ha az olyan hosszú idő), addig találkozz a lánnyal. Aztán visszamész a kórházba érte, hogy haza tudd vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!