Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, $zámotokra $zimpatiku$, vagy nem, ha egy férfi
pénzközpontú?
Figyelt kérdés
Bevallom, nekem nagyon fonto$ a pénz, engem jelenleg ez az egyetlen dolog, ami motiválni tud, mert ez annyi mindenre jó, annyi mindenre el lehet költeni. Egy praktiku$ e$zköz, ami megkönnyíti az életet, én nem rinyálok, hanem élvezem az életet, nem gondolom, h bármi is alanyi jogon járna nekem, inkább megteremtem magamnak ami kell. Annyi képmutató ember van, akik úgy te$znek, mintha le$zarnák a pénzt, pedig pedig mindenkit érdekel, én ezt vállalom is, nem izgat ha ezért elítélnek, elvégre én tudom, hogy ezzel nem ártok a világnak, csak én magam érzem jobban magam tőle.
Egyik szavad ütöd a másikkal... Azt mondod, neked a pénz a minden, neked nem kell érzelem.
De ha ez így lenne, akkor nem irogatnál ide, meg az ilyen csalódott pasik és akik így gondolkodnak mint te, és/vagy nőgyülölők nem akarnák megérteni, hogy miért nem jön nekik össze senki.
Egyszerűen a fejetekben meg sem fordulna semmiféle szinten, miért vagytok egyedül.
Egyébként meg nem tökmindegy, hogy itt 20 nő mit ír? Ha találkozol 1 nővel, akinek meg igen?
2018. júl. 26. 14:24
12/18 anonim válasza:
Nekem nem, számomra a pénz egy szükséges rossz, ami kell ahhoz, hogy megéljünk.
Nem ítélem el a gazdagokat, és a pénzcentrikusabb embereket, de számomra nem vonzó a harácsoló, pénzhalmozó életmód.
N
(A sok $ meg nagyon irritáló :D )
2018. júl. 26. 14:34
13/18 anonim válasza:
F*$zert kell ilyen betűkkel irkálni,nagyon idege$ítő... Loo$er!!
2018. júl. 26. 14:54
14/18 anonim válasza:
Nekem nem szimpatikus, ha valaki pénzközpontú, az annyit jelent, hogy nagyon eltér az értékrendünk. Természetesen a pénz elengedhetetlen a normális életminőséghez, nem is szarom le teljesen, de attól még csak eszköz és számomra ezerszer többet jelentenek az élmények és tapasztalatok, mint a vagyon vagy tárgyak halmozása. Egyébként ambíciózus vagyok és van konkrét elképzelésem a karrieremről, ezért teszek is, mindent magamnak teremtek meg, ennek ellenére nem vagyok törtető vagy karrierista, nem vagyok hajlandó az életem a munkahelyen tölteni. Azért dolgozom, hogy éljek, de nem azért élek, hogy dolgozzak. A munkában számomra sokkal fontosabb a szakmai fejlődés, élethosszig tartó tanulás és megújulás lehetősége, mint az, hogy mennyit keresek vele. Nyilván nem sírok amiatt, hogy magas a fizetésem és kényelmesen telik belőle utazásokra, programokra, élménykre, de ha nem szeretném ezt a munkakört csinálni, akkor nem dolgoznék benne, akkor se, ha emiatt le kéne mondanom egy csomó pénzről.
2018. júl. 26. 15:14
15/18 anonim válasza:
Hogyhogy c$ak €gyfél€ j€l€t ha$znál$z? F€jlődnöd k€ll még hav€r! Így egy nő $€m fog $zóbaállni v€l€d!
2018. júl. 26. 15:27
16/18 anonim válasza:
Annyira fontos a pénz, hogy nem tudsz venni egy olyan klaviatúrát, amin normális "s" betű van?
2018. júl. 26. 15:32
17/18 A kérdező kommentje:
*i$
Javítva. Elnézést, néha véletlenül az S-t használom. Ez nálam hangulatfüggő.
Nekem semmi bajom nincs a nőkkel, meg úgy általában senkivle sem. Soha életemben nem gyűlöltem senkit, pláne nem társadalmi csoportokat.
2018. júl. 26. 17:54
18/18 anonim válasza:
"Soha életemben nem gyűlöltem senkit, pláne nem társadalmi csoportokat."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!