Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, $zámotokra $zimpatiku$, vagy nem, ha egy férfi pénzközpontú?
Ugyanez vagyok,ès ugyanígy látom.
Pènz + egèszsèg + haverok a többit megvesszük.
Előny egy igazi belevaló nőnek hidd el èrtèkeli ès tàmogat is mindenben,csak a lúzer nőknek hàtràny.
Nem, mert nem a pénz a motivációm motorja, no meg nem szeretem a Dagobert bácsi féle férfiakat:)
Az az egészséges, ha a pénz áramlik, mennél többet adsz, annál többet kapsz. A bőkezűség az egy elég jó tulajdonság. Ellenben a harácsolással:)
"mennél többet adsz, annál többet kapsz."
Ezt meg ki mondta, a horo$zkópod?!
"Pár dolgot nem tudsz pénzzel megvenni: értelmet, érzelmet, szeretetet."
Hja, na é$ aztán?! Ez nekem csak jó, ezeket a dolgokat pl. anélkül i$ megkaphatom, hogy egy penit i$ kiadjak a kezemből, $zóval annál több pénz marad a kezemben. $-)
Nagyon nem.
Én úgy választottam szakmát, hogy mindig elég pénzem legyen, és ne kelljen 2x meggondolnom, mire költök, és mire nem. De innentől nem számít nekem, mert a világban sokkal értékesebb dolgok léteznek annál, és őszintén sajnálok mindenkit, aki ilyen felfogású, mint a kérdező.
4 Nem vagyok ezomókus, ha erre gondolsz:D De láttam már olyat, hogy adott valakinek 100Ft-ot és még azon a héten 100000-et kapott, ami a fizetése felett volt, teljesen váratlan helyről, és nem kölcsön.
A saját szememmel láttam:)
"De láttam már olyat, hogy adott valakinek 100Ft-ot és még azon a héten 100000-et kapott"
Én i$ láttam már ilyet, $zerencsejátéknak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!