Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mesélj valamit: erre a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélj valamit: erre a női kérésre van valami frappáns válasz ha nem vagyok nagy sztorizgatós? Vagy pontosan mit várnak ilyenkor a nők?

Figyelt kérdés
2018. júl. 24. 09:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2018. júl. 24. 09:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 Az, hogy a "Mesélj valamit!" kérdésre mit kellene mondania.

Kérdezz vissza, "Mit meséljek?"

2018. júl. 24. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Nincs. Elkezdenél meselgetni, ő pedig "aha" "igen" " az jó" "az nem jó" válaszokat adna majd mikor felmérné a terepet, hogy mennyire vagy izgalmas és nem lenne megelégedve lerázna, hogy nem érzi a kémiát.
2018. júl. 24. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ez a Te rosszul választásod első jele. A nőt nem érdekled, csak szórakoztatni tart Téged. Keress olyan nőt, aki magáról is mesél, és konkrétan kikéri a véleményedet a dolgokról.
2018. júl. 24. 09:58
 5/7 AchromaticSmarties ***** válasza:
55%
Szerintem ilyenkor a legrosszabb, amit tehet, ha elkezdesz mesélni. Ha ez neten történik, én szimplán csak nem válaszolnék semmit, élőben meg nyilván közölném, hogy nem tartok mesemondó estet.
2018. júl. 24. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pl soha nem azért kérdeztem meg férjemtől mikor még csak jártunk, hogy mizu, mesélj valamit, stb, mert ki akartam tölteni az üres sorokat....

Hanem mert érdekelt, hogy milyen napja volt, hogy hol tart az aktuális játékban amit játszik, hogy milyen alkatrészt vett a számítógépéhez, hogy milyen vicces vagy érdekes dolog történt vele, vagy éppen mi jár a fejében....

Hát aztán lehet hogy én vagyok rosszul összerakva!

2018. júl. 24. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha kedvességből kérdi, tényleg érdeklődik akkor mondhatsz bármit. Ez kb a "mizujs". Általában a mai/ közelmúlt eseményeire gondolj. Ha több benne a szándék, mint az őszinte kíváncsiság, akkor valóban velős sztori kell. De még úgy sem biztos, hogy nyerő vagy, mert annak a sztorinak szimpatikusnak is kell lennie. Amit elég nehéz elérni, olyan embernél aki épp szívózna. Viszont ez utóbbi sokkal ritkább és ezt lehet érezni is.
2018. júl. 24. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!