Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért akarnak kövét nőket rám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak kövét nőket rám erőltetni?

Figyelt kérdés

Én magas vékony srác vagyok és szerintem a hozzám illő nő magas és vékony.

Mégis azt hallom, hogy a kövér nők az én szintem.

Miért akarják rámerőltetni, hogy a kövérek az én szintem?

2018. júl. 22. 11:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Igen csak a vékony nőnek semmit nem kell tennie azért, hogy jól nézzen ki, mert alkatából adódik.

A férfinak ezek szerint pedig izmosnak kellene lennie, ami semmiképp nem természetes, és keményen edzenie kell ahhoz, hogy a vonzó státust fenntarthassa. Ez szerintetek fer?"

Huhh, Kérdező jártál te valaha biológia órán? Vagy ismerősen cseng az anatómia tárgyköre? Mert állati nagy baromságot mondtál.

A nőknek jóval nehezebb megőrizni a vékony alakot, mert jóval több zsírszövettel rendelkeznek, mint a férfiak, valamint a nemi érés során a szervezetük is a raktározásra (hízásra) rendezkedik be az esetleges teherbeesés miatt.

Ellenben a férfiaknak a vázizomzata alapból fejlettebb, mint egy nőnek, így izmot építeni is könnyebb (nem könnyű) a számukra. De minden esetre nem természetellenes (wtf?).

Viszont abban egyetérthetünk, hogy tényleg nem fair. Én is szeretnék pörköltet zabálni és sört inni vacsorára, úgy hogy nem szalad fel tőle rögtön 2 kiló, hanem élhetem tovább a zavartalan (s változatlan súlyú) életem...

Ettől függetlenül, ha neked nem jönnek be a kövér nők, akkor ne foglalkozz velük. Aki meg azt mondja, hogy az a te szinted, azt meg küldd el melegebb éghajlatra, vagy ásd el, hogy egy vonalba kerülhessen a saját szellemi szintjével.

2018. júl. 23. 01:59
 22/25 anonim ***** válasza:

Ellenszenves, hisztis és agresszív vagy a kommentjeid alapján. Nem csodálom, hogy senkinek nem kellesz.

Amúgy hisztizhetsz, mint egy ovis, a vékony testalkat akkor sem vonzó férfiként. Ha lusta vagy felszedni egy kis izmot, akkor ne álmodozz szexi vékony nőkről, mikor nálad jobbat is kaphatnak, nyilván jobbat fognak választani. Te meg maradhatsz a guminőiddel meg a tenyereddel :D

2018. júl. 23. 10:37
 23/25 anonim ***** válasza:
A későbbi hozzászólasidat figyelembevéve jó lesz neked a guminő is.
2018. júl. 23. 14:35
 24/25 A kérdező kommentje:

22

Lol te nyilatkozol úgy, hogy jobbat fog találni, totális tanúbizonyságot tettél felszínességedről...te beszélsz jobbról? Ne nevettess! Te aki külső alapján értékeled és kategorizálod az embereket...

2018. júl. 23. 17:45
 25/25 A kérdező kommentje:

21

Egy nőnek nem nehéz megőrizni vékony alakját ha olyanok az adottságai. Megvallom vannak olyan nők akik könnyen híznak de sok olyan van akik minden szart összezabál, iszik is, semmit nem sportol és mégis vékony.

Na én is ilyen vagyok, alapból vékony, nem hízekony és egy hasonló nőt szeretnék. Ezzel mi a probléma? Ha én nem vagyok elhízott akkor miért jönnék össze elhízottal, ezt magyarázd már meg!

2018. júl. 23. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!