Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit mondjak neki? Valahogy vissza lehet csinálni ezt?
Az a helyzet, hogy 2 srác tetszett egyszerre, de az egyikkel komolyabban ismerkedtem már mire a másikat megismertem, ezért azt mondtam neki, hogy inkább csak barátkoznék, ekkor ő eltűnt, viszont most úgy érzem, hogy nem volt jó ötlet és megpróbálnám vele.
Köszi előre is a normális válaszokat.
19L
Két szék között a földre estél. Megesik.
Ezért nem kéne egyszerre két pasit h..lyíteni.
Nincs olyan, hogy egy pasinak azt mondod, hogy csak barátkozni akarsz vele. Ez számukra egyenlő a lekoptatással, mivel a pasik nem haverkodni akarnak a lányokkal, hanem kapcsolatot szeretnének tőlük.
Felejtsd el, ez a hajó már elúszott, majd jön a következő.
Nincs olyan, hogy egy pasinak azt mondod, hogy csak barátkozni akarsz vele
De hogy nincs, főleg akkor, ha látod és érzed, hogy a férfi körül nem minden tiszta, viszont nem akarod elveszteni, mert mondjuk több hónapja kommunikálsz vele és szeméályesen is ismered.
Kérdező: Légy őszinte vele, már ha ad lehetőséget, és jelentkezik nálad újra.
"Felejtsd el, ez a hajó már elúszott, "
Dehogy úszott el!
Kérdező, szerintem beszélj vele, aztán hajrá.
Nekem nem kéne olyan csaj, aki játszik velem, aztán ha a"jobb pasi" nem jön be, akkor kitalálja, hogy "amúgy jó lennél te is"... na neee.
35ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!