Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság ismerkedni 25 fölötti mérnök, fizikus, matematikus, informatikus (reálos beállítottságú) stb. srácokkal? Milyen helyszíneken lehet ilyen srácokkal ismerkedni?
Igen, nehéz a srácoknak is ismerkedni, tudom. Én meg elég különc vagyok, mindig egyedül járkálok a tanszékek között, de majd ősszel megpróbálkozom valamivel a kedvenc tanszékeim környékén - legfeljebb valami furcsa, perverz állatnak tartanak, de üsse kő, egy próbát megérhet -.
Nyárra tudtok valami tippeket adni, hogy merre menjek? Nincs társaságom és vágynék egy értelmes kis csoportra, ahova a magamfajta furcsa perverziókkal rendelkező nőt is bevennék egy kis iszogatásra meg beszélgetésre.
Na, itt a remek alkalom!% :) :)
Ugye, milyen jó ez az oldal?
Egyébként Te egy okos csaj vagy, nem hiszem,hogy gondot okoz valami frappáns kérdéssel odamenned valakihez.
13-as, koszi :) igen, dumam az van, de rettento furcsanak tartanam meg en is ha random srac csoportokhoz odaszegodnek. Viszont vesziteni nem sokat tudok, szoval ez megerhet egy probat. Amikor fizikaval kapcsolatos eloadasokon is jarok jo lenne ismerkedni olyanokkal, akik hasonloan szenvedellyel viseltetnek a tudomanyok irant. :)
Jaguar, nem az a gond, hogy nem latok fiukat. De nehez kezdemenyezni, mert tartok tole, hogy kisse orultnek neznenek, hogy sziasztok, hobbibol kvantumfizikat olvasok es agykutatassal fogok foglalkozni. Bevesztek egy sorozesre? Szoval elkezdeni nehez, es meg nincs ilyesmiben tapasztalatom.
Szia!
Ha érdekel ilyen társaság, gyere a Schönherzbe :D Végtelen mennyiségű klubszobánk van, gyakorlatilag minden este lehet sörözgetni valamelyikben vagy vizipiázni egyet.
Kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után volt már, hogy arról beszéltünk, hogy létezik-e Isten, mindezt kvantumfizikával fűszerezve (természetesen konyhanyelven, mi is csak érdeklődők vagyunk, ezen a téren nem szakértők).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!