Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Más is utál már randizni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is utál már randizni? Nekem már elegem.

Figyelt kérdés

Utálok már randizni, szinte minden randim szörnyű. Általában neten ismerkedem, lehet az a baj. 1-2 radit érek csak meg az összes pasival, általában mindketten érezzük, hogy nagyon pasztell az egész dolog és nem folytatjuk. Gyakran a randin is csak nyokogunk, sokszor ásítoznak, össze vissza nézegetnek a férfiak, nem érdeklődőek, semmi...Külsőre szinte mind valóban tetszik, bár mar randiztam pár olyan férfival is akik nem igazán tetszettek, mert amúgy megfogtak, de a legtöbbször ők tűntek el az életemből, felszívódtak. Mi lenne a megoldá? Keresem a szerelmet, jó volna egy pár, de szinte lehetetlennek tálalom. A hibát persze magamban keresem, de nem igazán tálalom.

26N

2018. júl. 10. 23:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"...nagyon pasztell az egész dolog és nem folytatjuk. Gyakran a randin is csak nyokogunk, sokszor ásítoznak, össze vissza nézegetnek a férfiak..."

A teljes kép kedvéért azért szögezzük már le, hogy ez nem csak a férfiak hibája. A randevú azért (is) jön létre, mert van egy alapvetőnek nevezhető kölcsönös érdeklődés, ill. vonzalom. Tehát ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy a nagy könyvben meg vannak írva, akkor az nem csak a férfiak miatt van.

Csak egy javaslat: próbálj az érdeklődési körödnek megfelelő emberek között mozogni; nem kell erőltetni az párkapcsolati célú ismerkedést, csak érezd jól magad, aztán majd alakul valami.

2018. júl. 11. 06:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Belefáradtam én is, így jó ideje hanyagolom már a sehová sem vezető találkozókat.Egyedül jobban is érzem magam.
2018. júl. 11. 06:38
 13/14 anonim ***** válasza:
85%
En is utalok. Nem csak azert, mert mar kilatastalannak latom, hanem azert is, mert ha nem erek ra rogton, mert dolgozom/egyetemre megyek/ kulontanar/ baratnokkel vagyok.. akkor mar rogton jon a sertodes meg a fsznak ismerkedek a neten, ha eloben nem "merek" vele talalkozni.
2018. júl. 11. 07:26
 14/14 anonim ***** válasza:
A nők sem jobbak. Találkozunk egyszer aztán rá 1 hétre adja a következő időpontot. Aztán a 3. tali már össze sem jön mert megint "nem ér rá" (egész héten!) stb. és nekem ehhez nincs türelmem. De ha azt mondom neki mondja meg ha nem érdeklem vagy mással is találkozgat és akkor nem fogom keresni, még ők vannak megsértődve..
2018. júl. 11. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!