Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mostanában ez a trend a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában ez a trend a férfiaknál?

Figyelt kérdés
Bármilyen képet néztem, mindenhol full szőrtelen a férfi...ennyire kiment a divatból még az a kis szőr is?
2018. júl. 8. 19:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kimegyek, de az látom , hogy még az alkarját is borotválja az illető
2018. júl. 8. 20:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Gyárilag kerek a fejem így nekem sokat segít, hogy kb így néz ki a dolog. (Goatee)

(+kis hajam van, de oldalt nyírt, hogy nyújtson)

[link]

Kicsit borostásan (randira leborotválom :D) tartom a pofázmányomat mellé. :)

Nálam esztétikai szempontól van arcszőrzet, amúgy full leborotválnám az egészet a fenébe és nem a "trend" miatt, hanem, mert az esne a legjobban. Csak ugye kerek fej, gosh. :)

2018. júl. 8. 20:25
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem szőrös a mellkasom.
2018. júl. 8. 20:26
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én igazából abszolút férfira bízom, mit szed le magán és mit nem. Ha megkérdezi a véleményem, akkor egyedül az arcszőrzetét szeretem ha vágatja (ami illik hozzá olyan fazonra) de a többi részen nekem a természetes izgató. (még akkor is, ha alkatilag van rajta kevés szőr)

Szóval elvárni semmit nem várok el. Érezze jól magát a bőrében :)

(cserébe persze én is azt várom, hogy pár szőrszál vagy borosta ne álljon a szerelmünk útjába)

2018. júl. 8. 20:30
 15/19 anonim ***** válasza:

képeken lehet.

de ha sétálsz egyet az utcán,akkor kb egyetlen full szőrtelent sem fogsz látni.

tehát a képeken lehet ez a trend,az életben meg nem ez.

2018. júl. 8. 22:29
 16/19 anonim ***** válasza:

Igen,eddig egy 20 eves pasimnak sem volt szor semmilyen ,akkikkelismerkedtem mostanaban.

N/35

2018. júl. 8. 23:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Én csak az arcom borotválom, nem követem a "trendet".

Bármint ha leborotválnám mindenem szúrna, kellemetlen lenne meg heti órkat kellene vele foglalkozni. Nem modellnek készülök sry...:D

2018. júl. 9. 14:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Én 14 éves korom óta szőrtelenítek, mert egyszer általános suliban kiröhögtem egy osztálytársamat akinek szőrtelen volt a hónalja, erre egy pénzes menő srác odaszólt, hogy az a normális, és kb úgy elszégyelltem magam, hogy amit addig "férfiasnak" és menőnek hittem, az hirtelen ápolatlan és ciki lett. Szerencsére, mert a nők is elvárják, és ápolatlannak és igénytelennek tartanak ha nem teszed, nem beszélve a higiéniai előnyökről. Viszont nálam a szőrtelenítés csak az intim területre és a hónaljakra terjed ki, semmi más, igaz nem is vagyok szőrös típus. Hátam teljesen szőrtelen,a mellkasomon is csak pár szál van. Jah és rövid kb 0,5-1,0 cm-es ápolt szakállam van, amit soha nem borotválok simára csak szakállvágóval rövidre nyírok. Szóval szerintem ez nem egy mostanában indult trend mert ahogy írtam, én 14 évesen kezdtem, ma pedig 29 vagyok. Eddig is az ápoltság része volt a leborotvált hónalj és a borotvált vagy rövidre nyírt pénisz, de lábat borotválni, szerintem nem általános jelenség a férfiaknál, ahogy az elmúlt 15 évben sem volt az.
2018. júl. 10. 00:17
 19/19 anonim ***** válasza:
A férfiak márpedig szőrősek...
2018. júl. 10. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!