Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat nem zavarja az öregedés magukon?
Petyhüdt bőr, fárasd kinézetű arc, alakváltozás.
Vagy férfiaknál inkább teljesítménynél jön ki, kevesebb az energia, fáradtabbak? Jobban nyugalomra vágynak?
Aki munkával lehajtotta magát, az nem bánja?
Mit tesztek érte, h fiatalon tartsátok magatokat?
Pl, sport, ételekre való odafigyelés, kozmetika, öltözködés? Vagy pénzzel lehet kompenzálni?
Aki 35 fölött ismerkedik , az öregedés nem zavar bele?
Az elmúlt évek nagyon látszanak rajtam, nagyon sok munka idegeskedés árán sikerült egzisztenciálisan rendbe jönnöm, gyakran 12 óráztam heti hét nap és látványosan megőszültem. Az őszülés nem igazán zavar, a kopaszodás már inkább, az is azért,mert van egy ronda hegesedés a fejem tetején kiskoromban történt baleset miatt.
Az alapvető igényességre nagyon odafigyelek, tisztálkodás, higiénia alap, az öltözködésre is sokat költök, de soha nem fogom festeni a hajam vagy kozmetikushoz járni. Az a nők kiváltsága, férfiként b..isnak tartom.
Ami furcsa, hogy a kor előrehaladtával nem lettem szebb,de ha ismerkedni akarok akkor sokkal könnyebben megy. Pontosan tudom, hogy nem a külső miatt van velem és ezért valahogy nyugodtabb is vagyok.
Engem nagyon zavar, pedig egyelőre még komoly látszatja nincs, még csak a kopaszodás jelent meg. A petyhüdt bőr, ráncosodás még nincs (hála a géneknek), az alakváltozás meg inkább pozitív. Így közel a negyvenhez végre valamennyire férfias alkatom lett.
Leginkább a tudat zavar, hogy mindjárt 40 vagyok és egy csomó ember fiatalabb nálam. És ezzel nem tudok mit kezdeni. :(
Nem ismerkedek, sajnos már túl öreg vagyok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!