Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiakat nem zavarja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat nem zavarja az öregedés magukon?

Figyelt kérdés

Petyhüdt bőr, fárasd kinézetű arc, alakváltozás.

Vagy férfiaknál inkább teljesítménynél jön ki, kevesebb az energia, fáradtabbak? Jobban nyugalomra vágynak?

Aki munkával lehajtotta magát, az nem bánja?

Mit tesztek érte, h fiatalon tartsátok magatokat?

Pl, sport, ételekre való odafigyelés, kozmetika, öltözködés? Vagy pénzzel lehet kompenzálni?

Aki 35 fölött ismerkedik , az öregedés nem zavar bele?

2018. júl. 7. 14:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%

"Nem akartamsenkit megsérteni, de hamegnézzük a huszonéveseket meg a harmincasokat akkorcsak van kicsi különbség"

Ühüm, általában a harmincasok javára :D És nem, nem az egzisztenciára gondolok, hanem a férfias megjelenésre.

2018. júl. 7. 16:35
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Engem nem zavar. Testben így is fiatalabb vagyok, mint lélekben. :)
2018. júl. 7. 16:40
 13/24 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon is zavarja őket,és nem "kicsi" különbség van egy huszonéves és egy 30-as férfi között,nyilván a huszonévesek javára.20-30 év között minden 2. pasi jól néz ki,30 felett szökőévente látni jóképű férfit,40 felettiekről inkább nem is mondok semmit.Sajnos Magyarországon ez a helyzet,de pl a skandinávoknál rengeteg jóképű férfi van,a 30-asok közt is.Sőt,a 40-esek sem taszítóak.
2018. júl. 7. 16:45
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Minden 2. huszonéves pasi jól néz ki? Hol? Végigmegyek az utcán Pesten, és feminim, egyforma hajú, b*zisan öltözködő pasikák tömkelegét látom, akiken jobban feszül a nadrág meg a póló, mint rajtam. Rosszabb esetben még rózsaszín is. Némelyik szinte vékonyabb, mint én, pedig 50 kg vagyok. Az életkedvem is elmegy tőlük, és nagyon hálát adok az égnek, hogy már rég van párom, és nem ezek közül kell választanom. Férfiasság nulla.
2018. júl. 7. 16:49
 15/24 anonim ***** válasza:

Engem rohadtul nem. Igazság szerint arra várok hogy teljesen beőszüljön az ~50 centis hajam, ami egyébként nem hullik ... emellett nem is ráncosodom, tehát eddig az öregedés nagyon király.

f/35+

2018. júl. 7. 16:52
 16/24 anonim ***** válasza:
#14: lehet, csak neked nem akarnak tetszeni... mondjuk meg is értem őket! :)
2018. júl. 7. 17:55
 17/24 anonim ***** válasza:
Aki iszik, bagózik, stb, azon sokkal hamarabb meglátszik. Persze sok függ a genetikától is.
2018. júl. 7. 17:58
 18/24 anonim ***** válasza:

SPF!

Mindenki használjon SPF-et!

2018. júl. 7. 18:05
 19/24 anonim ***** válasza:
61%

Egyik havernőm szokta mondogatni, hogy alig vannak ráncaim, hogyan csinálom. Mondom neki, hogy jó genetikával kell születni. :)) Amúgy, ha bárkinek mondom, hogy mikor születtem, vagy hány éves vagyok, akkor az első reakció a döbbenet. Engem csak az őszülés zavar. Már se nem barna, de még se nem fehér és ez 10en éve tart. Már 20on évesen kezdtem őszülni.

46F

2018. júl. 7. 18:11
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Kicsit örülök neki, mert az öregedéssel közelebb kerülök a halálhoz.

Nem teszek semmit a fiatalon maradásért, csak várom, hogy teljen az idő.

2018. júl. 7. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!