Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Nektek mik a legpozitívab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mik a legpozitívabb és legnegatívabb élményetek randiról?

Figyelt kérdés
Továbbá mi az ami jól tud esni, akár csak egy gesztus vagy szó és fordítva ami rosszul.

2018. júl. 6. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én egyet sem tudok kiemelni, mert mindben volt valami jó, nyilván leszámítva azt, amikor vagy nekem nem jött be a srác vagy én neki nem. De ugyanígy rossz élményem sem volt.

Viszont az biztos, hogy nagyon élveztem a kellemes, beszélgetős randikat. Pl. sétálni egy patakparton, állatkert, park, nekem a kávézó egy picit feszengos.

Illetve, kedves gesztus, ha pl. hoz egy szál rózsát a férfi.

Ami rosszul esne, ha pl. egyből az exeink kerülnének szóba, vagy túl kellemetlen dolgokat kérdezne.

2018. júl. 6. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:

LEgnegatívabb mikor hiába szóltam rá a pasasra, folyamatosan simogatott és fogdosott.

Legpozitívabb: a párommal töltött minden perc, a randikon :)

2018. júl. 11. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!