Mely diákszövetkezeteket ajánlanátok? Hol értek a legpozitívabb tapasztalatok?
Jelenleg az Y generációnál vagyok.
Marha nehéz megközelíteni, de ha egyszer regisztráltál rendesek és rugalmasak. Illetve jó munkákat adnak akár egy-két alkalomra is.
Egy probléma az hogy nagyon meg kell gondolni mit vállalsz el, mert ha nem időben mondod le akkor hatalmas pénzeket vonnak le.
Nekem a mostani egyetemista ismerőseim a MŰISZ-re esküsznek.
Én anno több helyre voltam beregisztrálva, végül a Márton Áronnál dolgoztam, ők korrektek voltak, de kisebb bajok voltak (pl. amikor adóbevallási dokumentumokat kellett volna letölteni, be kellett mennem személyesen, mert túl hosszúnak találta a rendszer a mailcímemet, és nem tudtam belépni).
Ahol gondok voltak a toborzókkal, az az Universitas volt nálam. Az egyik nő kb. percenként változtatta meg egy melóval kapcsolatban, hogy 3 nap múlva biztos-e a kezdés vagy nem, a 4. ilyennél megírtam neki, hogy bocsi, de ha nem biztos, akkor nem vállalom, mert más lehetőségem is lenne... akkor kiakadt a hülye p...a és megírta, hogy nekem a munkamorálom zéró, és megírja a többieknek a cégnél, hogy engem soha sehova ne vegyenek fel. Épp akkor nézegettem egy másik melót ugyanott, ahova jelentkeztem is, megírtam a másik toborzó srácnak, hogy mi történt, ő biztosított arról, hogy nem lesz gond... aztán vissza sem jelzett interjú után :D. Szánalom. Bár sztem amilyen fluktuáció szokott ilyen helyeken lenni, valszeg már nem dolgoznak ott ezek a cukorfalatok, mert ez egy olyan 6 éve történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!