Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, jó szexel meg lehet fogni benneteket?
Ha pl a nő nagyon csinos akkor kitartatok mellette meg elveszitek feleségül?
Ha pl nagyon szuper az ágyban akkor az elég ahoz, h kitartsatok mellette, vagy elvegyétek, mégha mint személyiség semmi extra nincs benne.
Vagy nem annyira fontos a nagyon szuper szex, a személyisége ha megfog, akkor beleszerettek és kitartatok mellette?
Ez attól is függ h férfiként ki mennyire kapós, ki tud könnyen nőket megkapni?
Aki nehezen tud az hamarabb lestopopolja a szexi nőt, attól tartva h nem biztos h lesz mégegyszer ilyen alkalom?
Aki meg lazán csajozik azt nem érdekli milyen szuper a csaj, úgy érzi a következő még jobb lesz...?
Biztos van akit meg lehet fogni önmagában jó szexel és egy egy szexre alapuló kapcsolatban elegendő is lehet. De egy párkapcsolatban önmagában kevés.
"Ha pl a nő nagyon csinos akkor kitartatok mellette meg elveszitek feleségül?"
Ugyan azt tudom mondani mint az előbb. Ez önmagában kevés.
"Ha pl nagyon szuper az ágyban akkor az elég ahoz, h kitartsatok mellette, vagy elvegyétek, mégha mint személyiség semmi extra nincs benne."
Nem. A személyiség fontos. Számomra, ha nincs semmi ami meg tud fogni egy nő személyiségében vagy esetleg még unszimpatikus is számomra akkor nem szeretnék vele szexet sem. Így ez a felvetésed is hibás.
Enged meg, hogy ne idézzek külön minden egyes elszólásod. Mert mindre ugyan az lenne a válaszom. A felvetéseid hibásak.
Jó szex, jó külső fontos, viszont egy komoly kapcsolathoz ez még édeskevés.
Annyira jó, hogy párszor dugni vele.
Ha a szexel fog meg, de nem jó a személyisége, akkor akármilyen jó is vele a szex nem fog a kapcsolat sokáig élni.
Ha a személyisége fog meg, de szar a szex, akkor sokkal tovább ellavírozol a kapcsolatban, de a végén itt is szakítás lesz, csak lehet nem pár hónap, hanem pár év után.
Ha a személyisége is jó, és a szex is, és pár év után is ugyan így érzek, akkor igen, elveszem a lányt.
(1 év járás, két év együttélés után én elvettem a feleségemet, mert tudtam, hogy ő az igazi. A másik két típussal is volt dolgom korábbi exek formájában.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!