Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor nem túl korai már felhozni, hogy megbeszéljük mi van köztünk mit várunk egymástól?
Most találkoztunk harmadszorra. Meg van a közös hullámhossz, jól éreztük magunkat, romantikus programokat szervezett. Csak most csókolt meg a 3. randin és minden tök jó volt. Én utána megkérdeztem, hogy mit akarunk egymástól, de teljesen elzárkózott a témától. Hosszú párkapcsolata volt, amiben túlzottan feladta magát, nem hiányzik ez neki, hozzáteszem nekem sem, mert én is hasonló cipőben vagyok, de valamit megmozgatott bennem és bízom benne, hogy ez kölcsönös és azért alakul valami. Nem azt akartam hallani, hogy akkor mostantól egy pár vagyunk, szeretem a kötetlenséget, de mégis jó lett volna tisztázni, csak a mihez tartás végett, de ettől teljesen kiakadt, hogy nem akar ilyen komoly beszélgetéseket, nem tudja mit akar.
24N
Nezd, ha elzarkozott, akkor nem akar komolyat.
De ki tudja, en voltam mar eskuvon, ahol a ferj 2eve kijelentette, soha nem nosul. Ferfiak osszevissza beszelnek...
Akkor maradjatok annál, hogy a valamit mozgatja benned. Jó az. A kutya is szereti.
31/f
Akkor úgy mondom, hogy ez ilyen leveszlek a polcról, amikor szükségem van rád bármilyen téren és visszateszlek, amikor már nincs. Te is levehetsz engem, amikor NEKEM kedvem van, kötelezettséget nem vállalok.
Így stimmt?
31/f
Szerintem a válaszolók többsége teljesen rossz nyomon jár. Nem lehet olyan, hogy egyszerűen nem sietteti a dolgokat? Harmadik randi, legutóbb volt csók, könyörgöm, hova rohannál, kérdező?
Hagyd alakulni a dolgokat, nem kell rögtön az esküvői harangzúgást hallani.
Akik meg itt adják a jobbnál jobb tanácsokat, na hagyjuk. Nem arról van szó, hogy mondjuk 1,5 éve dugogatja a lányt, és nem mondott még a jövőre vonatkozóan semmit.
Kérdező, ha jó ez az érzés, randizz vele, hagyd alakulni a dolgokat. Harmadik randi után még nem kell egy ismeretséget "felcímkézni".
Szerintem teljesen jogos, hogy tudni szeretnéd, hogy komolytalan, vagy komolyabb dologra vágyik a másik fél. Találkozgatni mindkét esetben ugyanúgy lehet, de úgy fair, ha megbeszélitek az elején és eldöntitek, hogy kinek mennyire kell ez.
Ebben az esetben semmi komolyat nem várnék, az meg, hogy kiakadt, mert rá merészeltél kérdezni, gyerekes. Hány éves?
Köszönöm a válaszokat!
Egyenlőre hagyom, hogy alakuljon a dolog. :)
De később muszáj erről beszélni, csak nem tudom mikor, erre irányult a kérdés. Nem akarok sérülne benne, ha kiderül, hogy teljesen mást vártunk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!