Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne mással randira menni, ha egy hete szakítottunk?
Figyelt kérdés
Volt barátommal sok év után szakítottunk, már sajnos nem volt az igazi a kapcsolat. Viszont a napokban megismertem jobban egy srácot, akit igazából már tavaly április ismerek, és randira hívott. A helyzet az, hogy nagyon tetszik a srác, de az exemet se akarom kellemetlen helyzetbe hozni, nem akarom, hogy azt gondolja, hogy a másik miatt lett vége. Ti mit csinálnátok a helyemben?2018. márc. 2. 23:37
1/8 anonim válasza:
Menj.
De nem tul korai? Visszajara szokott fordulni az ilyen korai randi, kapcsolat...stb.
2/8 anonim válasza:
sosem értettem az ilyen embereket akik képtelenek egyedülállók lenni akár évekig is
kapcsolatfüggő akarsz lenni? gyászold meg a csávódat béjbé
3/8 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy kapcsolat lenne, ismerkedni szeretnék egyelőre
2018. márc. 2. 23:41
5/8 anonim válasza:
Korai lenne, ne csessz ki az új sráccal. Te most nem vagy alkalmas kapcsolatra, ha nem feltétlenül szükséges, ne kínozd hiába.
6/8 anonim válasza:
Ha még bármiféle minimális érzéseid is vannak az exed felé, akkor korai. Az, hogy számít neked, mit gondolna rólad egy ilyen helyzetben, azt mutatja, hogy vannak.
7/8 anonim válasza:
Nem kell gyaszolni, senki nem halt meg. Elmehetsz vele randizni, csak elobb gondold at, van-e barmifele minimalis erzeseid meg az ex irant, hogy ne zavarjon be az ilyesmi.
8/8 anonim válasza:
Egy hét szerintem túl rövid. Az új pasi inkább csak hiánypótló lenne, vagy csak azért lennél vele mert dühös vagy. Nem tudom mennyire volt mély a kapcsolatod az exeddel, nekem másfél év kellett mire 1 éves kapcsolatot úgymond kihevertem. De kinek hogy.
Miért hoznád kellemetlen helyzetbe az exed? Együtt vagytok? Mi köze hozzá? Velem októberba szakítottak, mondta a csaj hogy ő már sose lesz szerelmes-az év végén már együtt szilveszterezett egy pasival. Akkor miről beszélünk?
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!