Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg olyan fontos a lányokn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan fontos a lányoknál az öltözködés és a jó kinézet, ahogy itt beállítják?

Figyelt kérdés

Annak idején azt tanultam, hogy nem a ruha teszi az embert és nem az öltözéke határozza meg a jellemét. Nem azt mondom, hogy büdösen és koszos ruhával jelenjen meg, hanem amiben jól érzi magát. De figyelni, hogy milyen összeállításba menjen, követni a trendi divatot és az alapján megfelelni egy kicsit sok azért. Mivel lesz jobb egy olyan ember társasága és a vele levő kapcsolat, aki annyira menőn öltözködik, mint aki kicsit visszafogottabb és inkább a praktikumra megy?

A másik téma a kinézet. Elhiszem, hogy esztétikusabb egy izmos test, de mi van akkor, ha valaki nem szeret edzeni? Nem is beszélve arról, hogy egy férfinak nehezebb jól kinéznie, mint egy nőnek. Úgy gondolom, hogy egy férfi jobban megnézi a lány külsejét és szexuális izgalomba esik egy szép női tekintettől, keblektől és fenéktől, egy nőnek ez nem elég és nekik kevésbé számít az izmos kar, feszes fenék, mint nekünk a női idomok.

Akik itt írják, hogy nagyon fontos az öltözködés és a kinézet, azok tényleg jól látják vagy csak felfújják? Mert szerintem inkább az utóbbi.

2018. júl. 3. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baromi szexi, ha egy férfit maga miatt érdekel, mit hord. Nem kell a divatot követnie, legyen véleménye arról, mi áll jól neki.

Rosszul gondolod, a kinézet sok nőnek fontos annyira, mint nektek. Tudom, jó ezt mantrázni elalvás előtt, de megint csak azt mondom: nézd meg a filmeket, sorozatokat. Nekünk is a szép tetszik. Nem számít kevésbé egy gyönyörű széles hát nekem, mint neked egy segg.

2018. júl. 3. 20:51
 12/13 anonim ***** válasza:
78%

én sem értem, honnan veszed. nőkbe még bele is van nevelve, hogy jól kell kinézni, ez az egyik legfontosabb dolga. nyilván ennek hátulütője, hogy aztán azt is megnézi, hogy a férfi hogy néz ki...

"A másik téma a kinézet. Elhiszem, hogy esztétikusabb egy izmos test, de mi van akkor, ha valaki nem szeret edzeni?"

:D én se szeretek edzeni, futni. kifejezetten rühellem. de az eredményét akarom, ezért megerőltetem magam.

te is elfogadod, hogy esztétikusabb, de azért had ne kelljen már, mert nincs kedved hozzá. :D

"Mivel lesz jobb egy olyan ember társasága és a vele levő kapcsolat, aki annyira menőn öltözködik, mint aki kicsit visszafogottabb és inkább a praktikumra megy?"

semmivel nem lesz jobb a társasága. ettől függetlenül szebb, esztétikusabb, vonzóbb lesz. mint ahogy a nők is.

"Nem is beszélve arról, hogy egy férfinak nehezebb jól kinéznie, mint egy nőnek."

egy férfinek kevesebb eszköze van rá, hogy jól nézzen ki. nőknél viszont elvárt, hogy a legtöbb eszközt használja is, amivel jobban nézhet ki. most választhatsz, melyik a rosszabb.

egyébként nem feltétlen kell követni a divatot. én se veszek meg nagyon sok mindent, ami divatos, mert nem tetszik. ettől függetlenül sok ruhám van, mert szeretek sokféleképpen felöltözni.

2018. júl. 3. 23:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha valaki szeretné elsajátítani az alapokat, pl. hogy milyen színek és fazonok állnak jól neki saját természetes színei és testalkata szerint:

Nőknek:

[link]

Férfiaknak:

[link]

Fontos megjegyzés: ezek a könyvek nem ma íródtak, hanem kb. 25-30 éve, ezért belőlük az ALAPOKAT lehet megtanulni, azt viszont a legnagyobb részletességgel. Szerintem nagyon jól használhatóak. A jelenlegi divatért divatblogokat, divatlapok oldalait, illetve olyan képeket érdemes nézegetni, amin pl. sztárok láthatóak utcán, hétköznapi öltözetben (pl. paparazzi fotók).

2018. júl. 4. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!