Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívják az ilyen öltözködé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívják az ilyen öltözködésű lányokat? Milyen stílusuk van? Te mit mondanál rájuk?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem szép dolog valakit a ruhája/kinézete alapján kategóriába sorolni, de ugye általában ez jelen van mindenkinél a világon.

Vannak ugye emósok, az a tipikus haj, ruhák, vannak akik rockerek, azok fekete sötét ruhákat szeretnek hordani, esetleg zenekaros pólót. Vannak a plázacicák, akik divatos öltöködnek, smink, szolizás, műköröm ilyesmi.

Na de hogy nevezik, az olyan stílusú lányokat, akiknek fontos a divatos öltözködés, de nem divatmajmok, akik a legdrágább boltba járnak csak csak divatosabban öltözködnek világosabb színeket hordanak, pl: fehér, és rózsaszín.

A hajuk általában világos szőkére van festve, de ez nem kötelező, láttam már fekete hajú, meg barna hajú ilyen lányt is.

Körmüket max festik, műkörmöt nem hordanak. Szoliba nem járnak, sminkelni csak kicsit sminkelnek, de nem folyton a sminküket igazítják 5 percenként.

Szóval jól néznek ki, de nem nyavajognak folyton a külsejükön.

Megkérdeztem egyik ismerősöm, hogy hogyan nevezné az ilyen leírású lányokat.

Én az ilyenekre azt mondanám, hogy plázacica, akinek fontos a jól kinézés, de kioktattak, hogy ezek az igazi plázacicák közelükben sincsenek. Annyit mondott rá, hogy "átlagos" semmi extra!

De azért az átlagosnál az már több, hogy fontos a divatos jól kinézés, általában szőke haj, világos ruhák...

Szerintem egy átlagos emberre nem lehet ezeket elmondani, mert átlagosak!

Te hogy neveznéd az ilyen öltözködésű, megjelenésű lányokat?

2013. dec. 3. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Modern/divatos, de a szó negatív értelmében. Erre szerintem nincs külön szó
2013. dec. 3. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Igényesen átlagosaknak vagy igényesen semmilyeneknek.
2013. dec. 3. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, de én is ilyesmi vagyok.:) Ez nem egy külön stílusirányzat, így öltözködnek és kész.
2013. dec. 3. 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Én azt mondom,hogy normális
2013. dec. 3. 20:27
 5/11 anonim ***** válasza:

En is ilyen vagyok de nem voltam soha plazacica es nem is leszek. Barataim sincsenek kozuluk.

Egyszeruen szeretek jol oltozott lenni es apolt. Nincs se mukormom se sminkem :)

2013. dec. 3. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

én is ilyen vagyok bár a hajszínt nem ertem minek keverted bele, az mindeny hogy milyen fekete hajjal is lehet valaki plázak.urva és rokker is lehet szőke hajjal. ez nem úgy működik (legalabbis nem úgy kéne működnie) hogy valaki fejéből kipattan hogy na, én most ez és ez leszek akkor elmegy a boltba festéket venni, hogy az lehessen aki lenni akar, tehát ha valaki szőke plazakaca de két nappal később fekete haja van esetleg fekete póló van rajt, attól még nem lesz rokker vagy akármi. nem a ruha határozza meg az embert hogy hova is tartozik, mert a ruhát le lehet venni, és ha valaki rokker de leveszi a gönceit akkor mar senki?!

amit leírtál az egy átlagos, igényes, ápolt lány akinek nem azon jár az esze a nap 24 órájában, hogy hogy nyűgözzön le mindenkit a cuccaival amit anyja apja megvett neki.

Mindegy én ezeket a lányokat már meg se nézem, mert tudom hogy hiaba a sok draga cucc, ha süt róla hogy erőlködik es megjatsza magát..ez nem érdem.

18/l

2013. dec. 3. 20:46
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Tucat. :)
2013. dec. 3. 20:53
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Sznoboknak.
2014. jan. 24. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nem öltözködési stílus, hanem igényesség!
2014. febr. 20. 12:24
 10/11 anonim válasza:
Ha egy kifejezést szeretnél akkor leginkább erre a leírásra a hipszter szó illik, de nem azt mondom, hogy teljesen az 16/l
2014. márc. 24. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!