Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívják az ilyen öltözködésű lányokat? Milyen stílusuk van? Te mit mondanál rájuk?
Tudom hogy nem szép dolog valakit a ruhája/kinézete alapján kategóriába sorolni, de ugye általában ez jelen van mindenkinél a világon.
Vannak ugye emósok, az a tipikus haj, ruhák, vannak akik rockerek, azok fekete sötét ruhákat szeretnek hordani, esetleg zenekaros pólót. Vannak a plázacicák, akik divatos öltöködnek, smink, szolizás, műköröm ilyesmi.
Na de hogy nevezik, az olyan stílusú lányokat, akiknek fontos a divatos öltözködés, de nem divatmajmok, akik a legdrágább boltba járnak csak csak divatosabban öltözködnek világosabb színeket hordanak, pl: fehér, és rózsaszín.
A hajuk általában világos szőkére van festve, de ez nem kötelező, láttam már fekete hajú, meg barna hajú ilyen lányt is.
Körmüket max festik, műkörmöt nem hordanak. Szoliba nem járnak, sminkelni csak kicsit sminkelnek, de nem folyton a sminküket igazítják 5 percenként.
Szóval jól néznek ki, de nem nyavajognak folyton a külsejükön.
Megkérdeztem egyik ismerősöm, hogy hogyan nevezné az ilyen leírású lányokat.
Én az ilyenekre azt mondanám, hogy plázacica, akinek fontos a jól kinézés, de kioktattak, hogy ezek az igazi plázacicák közelükben sincsenek. Annyit mondott rá, hogy "átlagos" semmi extra!
De azért az átlagosnál az már több, hogy fontos a divatos jól kinézés, általában szőke haj, világos ruhák...
Szerintem egy átlagos emberre nem lehet ezeket elmondani, mert átlagosak!
Te hogy neveznéd az ilyen öltözködésű, megjelenésű lányokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!