Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nemzetiségű emberekkel szexeltél eddig?
magyar,brit,kínai,koreai,perzsa,fekete volt eddig
Nekem jobban bejönnek az egzotikus pasik :D
21l
Meglepődtem, hogy te is hasonlóan fiatal vagy(én 22), és szintén elég sok külföldivel voltál :D Én svájci, angol, perzsa, holland, orosz, mexikói..feketék mondjuk nekem nem tetszenek egyáltalán, személy szerint, de távol-keletivel szívesen kipróbálnám.
Gondolom mert nem beszélsz “idegen” nyelveket. Ők sem idegenek, ugyanolyan emberek, mint bárki más.
Kérdező!
Írta valaki, hogy nem ugyanolyan emberek, mint bárki más? Nem véletlenül volt idézőjelben az idegen szócska.
Félig igazad van, nem beszélek idegen nyelven, de az angolt megértem. Viszont ez a kérdés szempontjából irreleváns.
Magyar, szlovák, osztrák, német, spanyol, portugál, és az egyik félig brit voltt és félig thaiti. Német országban éltt
Négy különböző országban dolgoztam mint bárzongorista eezért ezeken a hejeken könnyen ösze futottam pár jó csajjal
Nagyon kedvesek voltak és vonzóak! 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!