Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a normál, hogy egy normál fiatalembernek egyetemi 3,5-5 éve alatt nincs barátnője, mert a szüleivel lakik és nem dolgozik és az nem jön be a csajoknak hacsak nem szépfiú vagy kap szüleitől verdát ilyesmi?
Szerintem azért is kapsz sok támadó választ, mert teljesen fekete-fehéren látod a nőket. A mi évfolyamunkon az egyik legnépszerűbb fiú (mármint lányok körében) egy csendes, 175 cm körüli(nem tudom én 167 cm vagyok) fiú volt, akinek az öltözködése is teljesen átlagos volt. Az igaz, hogy ő albérletben lakott még 4 másik fiúval.
Egy elég szép lánnyal jött össze, bár itt lehet jó páran átlagosnak tituálnák. Egyik férfirokonom konkrétan kiröhögött, amikor megmutattam neki fotón a fiút.
Ezért-meg még jó pár általam élőben tapasztalt példa miatt nem értem, miért írják itt szomorúan fiúk, hogy a lányoknak igen magasak az elvárásaik.
Muhahahahah... aha egyetemen csak hökösöknek van csajuk meg a magasaknak ja és a jóképűt kihagytam! A többi mehet a lecsóba?
Azt hiszem sosem lett volna kapcsolatom elsőbe ha ennyire nyomorék az exem. Mikor megismertem fogszabályzós volt és velem egymagas. És nem ismerhettem meg a gólyatáborba mert én nem kaptam meg az értesítőt, ő meg tök máshol táborozott mint ahol a mi szakunk tartotta. (többek között ezért is lett szükséges a fogszabályzó viselése, mert jól átrendezte az arcát). Ugyanazzal a vonattal jártunk be egyetemre. Így tűnt fel hogy létezik. Ott kezdtünk el beszélgetni. Lettünk haverok, majd szerelmesek. Ebbe semmi hardcore történet nem volt.
Amúgy nem törvényszerű hogy a legjobbképűbb csávó a legnépszerűbb is. Az egyetem bikája egy lelkisérült nyomorék volt, akinek két érdeme volt: hírnevet építet a szexuális teljesítményéből (jól tudott dugni), és jól tudta ezt a maga hasznára fordítani (=manipulálni) plusz ugye nagyszámok törvénye. (sok csajnál próbálkozott be)
A barátom egyetemista, nem dolgozik, a szüleinél lakik. Nem "szépfiú" és bár magas, de emellé vékony is, nem edz. (Ahogy én sem, nyilván nem is vártam/várom el.)
És nem ő az egyetlen ilyen srác, akit ismerek és kapcsolatban van.
Mi lenne, ha kifogáskeresés helyett egy kicsit belegondolnátok a személyiségi problémáitokba amik akadályozhatnak (ez az ujjal mutogatás és felelősséghárítás pont ilyen), esetleg a kommunikációs vagy szocializációs hibáitokba. Az esetek többségében itt van a kutya elásva.
És nem az kell, hogy macsó legyél meg bunkózz mindenkivel, csak pl ne legyél karótnyelt és ne félj megszólalni nők társaságában. Ilyenekre gondolok elsősorban.
22n
Kérlek kérdező, ne húzd le azt a 9500 egyetemista férfit a szintedre!
Ilyen sok töketlen nincs az egyetemen. (az viszont igaz, hogy akad)
Kérdező először egyet tisztázz le?
Milyen lányokra vágysz?
De most komolyan.
Külső,belső,mindent tisztázz le magadba.
Ha ez meg van nézd meg ezek a nők milyen férfiakkal mászkálnak hogyan élnek mire vágynak.
Egy csinos szexi nőt nem fog egy ruppótlan egyetemista felszedni most ezekről a nagyon extra gyönyörű lányokról beszélek(most kapni fogok,de nekem ők jöttek be mindig).
Tudnod kellene te milyen nőkre vágysz,és hogy te miért leszel nekik megfelelő férfi.
Ezeket írd le magadnak nyugodtan.
De ha azt a receptet követed amit én csináltam hidd el,punciból nem lesz hiány,ha barátnőt akarsz ha nem,de nem leszel frusztrált mert adott lesz minden.
Az egyetemista férfitömeg a téma, félrebeszéltek, miért rólam beszélünk, mikor írtam hogy egyáltalán egyetemista vagy férfi vagyok vagy hogy rinyálok bármin?
Utolsó kommentelő, akkor ha mondjuk több ezer 19-24 éves egyetemista srác tisztázza magában, hogy egy fiatal kb. 21 éves szép lányt szeretne barátnőnek, hisz sokak szerint a középiskolás 15-18 éves lány túl éretlen hozzá, a dolgozó 25 éves nő meg már túl idős, akkor utána hogy csajozik be? Tisztázza mondjuk, hogy az az értéke, hogy ő egyetemre jár, okos, tanult és majd ha talán elvégzi, akkor könnyebb lesz az élete. Aztán ettől az elméleted szerint hanyattesik az átlagos 21 éves lány, akinek folyamatosan pittyeg a telefonja, ahogy a Facebookon, Tinderen, Badoon, és két társkeresőn folyamatosan pittyeg a telefonja, hogy magas, jóképű, autóval rendelkező csávóktól új üzenet érkezett, és a discoban is tízesével koptatja le a nem magas szépfiúkat?
Utána úgy,hogy magát alakítja úgy,piacképes legyen.
Tehát igen igyekezned kell minnél előbb munkát találni és elkezdened magad építeni,külsőt belsőt,pénzügyileg is.
Hát igen kérdező húspiacon mindenki a minőségi árút keresni és akarja.Ezt el kell fogadni.
De ha teszel érte lesz hidd el,csak türelem,tudom nehéz nekem is ez volt amikor a 22 éves kissrácok kocsival vitték a szebbnél szebb nőket meg dugtak orrba szájba én meg akkor száltam fel a villamosra edzés után elhiheted mit éltem át.
De tudtam akkor is elérem ezt,és igen kemény munkával egészségemet nem kímélve kidolgoztam a belem,egyre jobban gyurom ki magam,fejlesztem a személyiségemet,ma már nekem se gond a nőkkel való interakció.
Nagyon sok meló és nagyon sok mindennek klappolnia kell,a karrier kérdés már általános suliban is ott volt,akkor is széthajtottam magam tanulásban,informatikát elkezdtem akkor tanulni(mert tudtam ez a jövő),középsuliba rámentem a matekra,nyelvekre és ott is edzettem de akkor is még egy lúzer voltam,256 éves koromig volt egy két nő de utána nagyon beindult jobb prémium munkahely,kocsi,egyre izmosabb voltam ami strandtest volt már,szoli,ruhatár csere és azóta ezt viszem tovább.
A nőknek ez tetszik,hogy egybe van a pali.
Az,hogy nem kell karrier meg ezek nem kell de mégis kell,mert a kisugárzásod a pénz drasztikusan megnöveli hidd el,egyszer próbáld ki legyen nálad vagy a számládon majd félmillió,már az is add egy löketet.
De ha minden hónapban érkezik még több akkor teljesen más leszel belazít nagyon,plusz ha eljársz edzeni hozzá meg a személyiségeddel törődsz hidd el punciban nem lesz hiányod.
Nem könnyű most mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!