Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a normál, hogy egy normál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a normál, hogy egy normál fiatalembernek egyetemi 3,5-5 éve alatt nincs barátnője, mert a szüleivel lakik és nem dolgozik és az nem jön be a csajoknak hacsak nem szépfiú vagy kap szüleitől verdát ilyesmi?

Figyelt kérdés
Ha diákmunkát csinál akkor bejön a csajoknak, ha nem csinál akkor nem jön be, vagy hogy van?
2018. jún. 28. 12:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
82%

Kevesebb a mozgàstere.

Igen velem így volt,esèlyem se volt,mert kb.arra volt zsèm,hogy kajàt vegyek meg eddzek,meg ruhàt,mivel rengeteget dolgoztam már első èvtől,esèlyem se volt csak olyanoknàl akik nekem soha nem kellettek volna.Tehàt igen mióta van egzisztencia,autó,jobban tudok àldozni magamra,edzèsre is azóta ezerszer könnyebb sőt.

2018. jún. 28. 12:12
 2/31 anonim ***** válasza:
48%

Szomorú, de sajnos így megszokott.

Aztán meg ugyanazok a csajok, akik nem mutattak semmilyen érdeklődést, panaszkodnak, hogy irántuk sem azok érdeklődnek, akiket ők szeretnének. Hát, így jártak.

2018. jún. 28. 12:16
 3/31 anonim ***** válasza:
94%
Mikor egyetemista voltam szintén a 21.században, amikor nem volt még ennyire rongyrázás, akkor sokkal jobban feltalálták magukat az egyetemista srácok, komolyabb kapcsolatok céljából. Lehet úgy tanulni és dolgozni is, hogy egy kicsi albérlet legyen és ugyanakkor ne a fullos, állandó barbieruhás, érdekember nőkért koslasson. 34N
2018. jún. 28. 12:16
 4/31 anonim ***** válasza:
88%
Úgy tűnik szakítanom kell a barátommal lert ezek szerint ő nem jöhet be nekem...
2018. jún. 28. 12:17
 5/31 anonim ***** válasza:
91%
Én bejöttem a csajoknak. Több lánnyal voltam, főleg az első évben. Nem kell hozzá verda, nem is dolgoztam, otthon laktam mert közel volt az egyetem. Vonattal jártam mert úgy jobban tudtam beszélgetni. Nem kell a kifogás. A szépfiú kifejezés pedig sértő. Bár bölcsészkaron egy 190 centis atléta nem hétköznapi látvány. De inkább a robusztusságom a nyerő, mint az arcom. Megmosolyogtat. :)
2018. jún. 28. 12:24
 6/31 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted az "albérletben lakom" az egy nagyon jó csajozószöveg, a szüleimmel lakom pedig egy lányokat elrémisztő szöveg vagy hogy van?
2018. jún. 28. 12:24
 7/31 A kérdező kommentje:
Mennyit keres egy diákmunkás Bp-n? Ha nincs barátnője, akkor érdemes részmunkaidőben dolgoznia és a pénzből albérletbe mennie valami szegényes, vagy távoli helyre hogy legyen barátnője?
2018. jún. 28. 12:26
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
A lakáskörülmények nem befolyásolják azt, hogy legyen barátnőd. Ez csak egy olyan gumicsont, amihez ragaszkodsz, hogy néha megrágcsáld, mint jó kifogást.
2018. jún. 28. 12:30
 9/31 anonim ***** válasza:
0%

5-ös na igen magas,jó megjelenèsű fèrfias voltàl.

Èn 176 cm ès 74 kilò,àtlagos kis nyomi voltam semmi extra,pènzem se volt,hogy mentünk volna el helyekre?

Arra volt pènzem,hogy tudjak kondizni meg kajàt venni ennyi.

Meg mehettem volna a műanyag poharas bulikba pacsmag piàt inni.

Ès a pènzhiàny kilomèterekről kiüt az arcodon,kisugàrzàsodon nagyon làtszik.

Mióta kidolgoztam.magam,egzisztencia is lett.

Kisugàrzàsom kb. èg ès föld,mutattam nőknek 19,23 èves kori kèpet, ,,bottal se piszkàltalak volna meg,ez nem lehet te voltàl?"

Komolyan,azt mondjàk totàlisan màs vagyok,azon a fotón valaki màs van.

Pedig 31 vagyok màr.

2018. jún. 28. 12:33
 10/31 iamaveryniceguy ***** válasza:
54%
Nem azért nincs nőd, mert szüleiddel laksz. Ez csak egy kényelmes kifogás számodra.
2018. jún. 28. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!