Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a normál, hogy egy normál fiatalembernek egyetemi 3,5-5 éve alatt nincs barátnője, mert a szüleivel lakik és nem dolgozik és az nem jön be a csajoknak hacsak nem szépfiú vagy kap szüleitől verdát ilyesmi?
Kevesebb a mozgàstere.
Igen velem így volt,esèlyem se volt,mert kb.arra volt zsèm,hogy kajàt vegyek meg eddzek,meg ruhàt,mivel rengeteget dolgoztam már első èvtől,esèlyem se volt csak olyanoknàl akik nekem soha nem kellettek volna.Tehàt igen mióta van egzisztencia,autó,jobban tudok àldozni magamra,edzèsre is azóta ezerszer könnyebb sőt.
Szomorú, de sajnos így megszokott.
Aztán meg ugyanazok a csajok, akik nem mutattak semmilyen érdeklődést, panaszkodnak, hogy irántuk sem azok érdeklődnek, akiket ők szeretnének. Hát, így jártak.
5-ös na igen magas,jó megjelenèsű fèrfias voltàl.
Èn 176 cm ès 74 kilò,àtlagos kis nyomi voltam semmi extra,pènzem se volt,hogy mentünk volna el helyekre?
Arra volt pènzem,hogy tudjak kondizni meg kajàt venni ennyi.
Meg mehettem volna a műanyag poharas bulikba pacsmag piàt inni.
Ès a pènzhiàny kilomèterekről kiüt az arcodon,kisugàrzàsodon nagyon làtszik.
Mióta kidolgoztam.magam,egzisztencia is lett.
Kisugàrzàsom kb. èg ès föld,mutattam nőknek 19,23 èves kori kèpet, ,,bottal se piszkàltalak volna meg,ez nem lehet te voltàl?"
Komolyan,azt mondjàk totàlisan màs vagyok,azon a fotón valaki màs van.
Pedig 31 vagyok màr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!