Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a normál, hogy egy normál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a normál, hogy egy normál fiatalembernek egyetemi 3,5-5 éve alatt nincs barátnője, mert a szüleivel lakik és nem dolgozik és az nem jön be a csajoknak hacsak nem szépfiú vagy kap szüleitől verdát ilyesmi?

Figyelt kérdés
Ha diákmunkát csinál akkor bejön a csajoknak, ha nem csinál akkor nem jön be, vagy hogy van?
2018. jún. 28. 12:03
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
A kérdés a normál, kb. "átlag" fiatalemberekre vonatkozik, sok ezer főre. 190 cm-el sokkal könnyebb csajozni, az nem az átlag, sem az hogy az illető a legsikeresebb sportoló vagy a legnépszerűbb srác az egész egyetemen, vagy hogy kocsija van.
2018. jún. 28. 12:38
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
kifogásokat mindig lehet találni aztán sírni a sarokban
2018. jún. 28. 12:40
 13/31 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a 17.-18 év hozta már alapban azt az érzést,hogy minden áron külön akarok élni,saját magam ura akarok lenni(nem a körülmények miatt).A mostani szinte összes srác lúzer,ez egy nagyon nagy tény.Basszus régen simán ismerkedtek az emberek,nem kellett feneket villantani a dizsiben,meg estélyiket felvenni,hogy valami összejöjjön,a hímneműeknek nem kellett lóbálni csúcsszuper telót a kezében,meg slusszkulcsot,basszus ha valaki jól nézett ki férfiben,az jól is nézett ki,meg nőben is.
2018. jún. 28. 12:40
 14/31 anonim ***** válasza:
38%

Úgy mondonàm kèrdező,hogy lehet àtlag embernek baràtnője csak nem biztos olyan lesz a minősège amire vàgysz.

Ezt neked kell èrezni,èn akkoriban kevès voltam a nekem tetsző nőknek,önmagam se tudtam adni hiànyzott nekem az infrastruktura.

Azt momdon,hogy lehet nője de az valszeg egy elhízott nem olyan nőies nő lesz akire ha rànèzel ,,huhhhh b+" hanem lesz egy csaj akire nem gerjedsz úgy de ad puncit.

Nem mondom így van mindig de tapasztalatom ezt mutatja.

Mondom nekem nem hittèk el,hogy 23 èvesen úgy nèztem ki ahogy mint egy szakadèk lúzer kb.

Kocsi se volt meg lakótàrsakkal laktam.

Igenis egy fèrfinàl 24 felett gàz ha nem egyedül laksz,nem kell sajàt lakàs de nem lakhatsz együtt màsokkal.

2018. jún. 28. 12:46
 15/31 A kérdező kommentje:

"kifogásokat mindig lehet találni aztán sírni a sarokban"

És ehelyett mit kéne csinálnia a normál átlag fiatalemberek tömegének szerinted? Kritizálni tudsz, megoldásra viszont egy ötletet sem írsz. Tipikus negatív hozzáállás.

2018. jún. 28. 12:49
 16/31 anonim ***** válasza:
70%

Nekem a javaslatom:

- Egyetem mellett menj el dolgozni minimum heyi 25 óràban

- Kezdj el edzeni heti 3-szor legalàbb

- Tanuld az angolt meg

- Èpitsd a karriered

- Remèlem piackèpes szakon vagy,akkor kèpezd magad ezerrel bulik helyett.

- Èpitsd magad,fejleszd a soft skilleket.

- Szerezz egy kivàló munkahelyet,teperj

Aztàn ràèrsz majd 25 èvesen csajozni hidd el,èn 26 èves koromban kezdtem hàt bepótoltam kamatostól,könnyen megy az ismerkedès ha kell szakìtàs utàn màr aznap màsik nő fekszik mellèm.

2018. jún. 28. 12:53
 17/31 anonim ***** válasza:
87%

én pozitívan állok hozzá :D

én egy átlagos srác vagyok, soha nem volt gondom az ismerkedéssel, pedig még most is szülővel élek (igaz már fordított helyzetben), se kocsi, se szépfiú nem vagyok

rinya megy, de fel kellene ismerned a problémát és tenni ellene

2018. jún. 28. 13:04
 18/31 anonim ***** válasza:
54%
7es: csak azt kell megnézned, hogy milyen típusú nőnek mondod azt, hogy albérletben laksz, mert a rongyrázós műcsájék és ugyanazok viselkedésre, mint az átlagos, farmer+póló, hétköznapi, ritkábban sminkelő nők. Te és csakis Te döntöd azt el, hogy pontosan mit akarsz egy nőtől és mennyire vagy komoly
2018. jún. 28. 13:08
 19/31 anonim ***** válasza:
46%

Nyifi nyafi nyif nyaf

Vidéken voltam egyetemista. Párom (ex) gólyaként szedett fel. 3 évig együtt voltunk. Tele volt a suli ingyenes programokkal. Bulikkal. Aki egyetemistaként sem tud becsajozni az menthetetlen. Aki egy ilyen ziccert kihagy az inább menjen papnak.

2018. jún. 28. 13:12
 20/31 A kérdező kommentje:
Az átlag srác akkor ha lemegy gólyatáborba már barátnővel kezdi a szeptembert? Nem a te extrém történetedre vagyunk kíváncsi, hogy gólyatáborban 200-ból 1 ember, egy vezető HÖK-ös vagy egy különlegesen magas vagy jóképű srác könnyedén felszed egy lányt, hanem hogy a többséggel mi van. Hol látsz itt rinyálást?
2018. jún. 28. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!