Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a normál, hogy egy normál fiatalembernek egyetemi 3,5-5 éve alatt nincs barátnője, mert a szüleivel lakik és nem dolgozik és az nem jön be a csajoknak hacsak nem szépfiú vagy kap szüleitől verdát ilyesmi?
Úgy mondonàm kèrdező,hogy lehet àtlag embernek baràtnője csak nem biztos olyan lesz a minősège amire vàgysz.
Ezt neked kell èrezni,èn akkoriban kevès voltam a nekem tetsző nőknek,önmagam se tudtam adni hiànyzott nekem az infrastruktura.
Azt momdon,hogy lehet nője de az valszeg egy elhízott nem olyan nőies nő lesz akire ha rànèzel ,,huhhhh b+" hanem lesz egy csaj akire nem gerjedsz úgy de ad puncit.
Nem mondom így van mindig de tapasztalatom ezt mutatja.
Mondom nekem nem hittèk el,hogy 23 èvesen úgy nèztem ki ahogy mint egy szakadèk lúzer kb.
Kocsi se volt meg lakótàrsakkal laktam.
Igenis egy fèrfinàl 24 felett gàz ha nem egyedül laksz,nem kell sajàt lakàs de nem lakhatsz együtt màsokkal.
"kifogásokat mindig lehet találni aztán sírni a sarokban"
És ehelyett mit kéne csinálnia a normál átlag fiatalemberek tömegének szerinted? Kritizálni tudsz, megoldásra viszont egy ötletet sem írsz. Tipikus negatív hozzáállás.
Nekem a javaslatom:
- Egyetem mellett menj el dolgozni minimum heyi 25 óràban
- Kezdj el edzeni heti 3-szor legalàbb
- Tanuld az angolt meg
- Èpitsd a karriered
- Remèlem piackèpes szakon vagy,akkor kèpezd magad ezerrel bulik helyett.
- Èpitsd magad,fejleszd a soft skilleket.
- Szerezz egy kivàló munkahelyet,teperj
Aztàn ràèrsz majd 25 èvesen csajozni hidd el,èn 26 èves koromban kezdtem hàt bepótoltam kamatostól,könnyen megy az ismerkedès ha kell szakìtàs utàn màr aznap màsik nő fekszik mellèm.
én pozitívan állok hozzá :D
én egy átlagos srác vagyok, soha nem volt gondom az ismerkedéssel, pedig még most is szülővel élek (igaz már fordított helyzetben), se kocsi, se szépfiú nem vagyok
rinya megy, de fel kellene ismerned a problémát és tenni ellene
Nyifi nyafi nyif nyaf
Vidéken voltam egyetemista. Párom (ex) gólyaként szedett fel. 3 évig együtt voltunk. Tele volt a suli ingyenes programokkal. Bulikkal. Aki egyetemistaként sem tud becsajozni az menthetetlen. Aki egy ilyen ziccert kihagy az inább menjen papnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!