Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy kocsmában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy kocsmában összeszedni egy lányt csak egy akcióra a WC-ben?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 11:07
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tévedsz volt 3 egy évnél hosszabb kapcsolatom. Viszont szeptembertől egyetem és most csak bulizni akarok és élvezni az életet:D Ilyet még nem csináltam, azért kérdezem, hogy megy ez.
2010. jún. 17. 12:26
 12/18 anonim ***** válasza:
ha nincs ott a pasija, akk egy könnyüvérü ribit nem kell öszeszedni... menne magátol... DAMN IT, hogy ottvolt a pasija is :D így még lesmárolni se lehetett mer félő volt hogy balhé lesz :D
2010. jún. 18. 01:16
 13/18 anonim ***** válasza:
szerintem k*rva egyszerű, bár sose próbáltam, de van egy ötletem. bemész a női wc-be álló brével, előkapod, hogy na ki itt a vagány csajszi aki bekapja?? sztem 1-2 tuti lesz aki rácuppan. Ezt a tanácsot csak akkor fogadd meg ha alapból jó pasi vagy és jó nagy a farkad
2010. jún. 19. 14:15
 14/18 anonim ***** válasza:
épp tegnapeste sikerült!! összefutottam 1 excsajommal aki a barátnőivel iszogatott. összenéztünk és én bementem a nőiwcbe ő utánam. senki nemsejtett semmit.egy szót se szoltunk 1máshoz, köszönés se.jó volt összefutni ujra vele. bár ha nem egy extrasteril wc ben csinálja az ember akkor veszélyes. szoknyafel broki be.
2010. jún. 19. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

nyugodtan pontozz le, de ez az igénytelenség magas foka, avagy mocskos igénytelen egy ember lehetsz, ha egy kocsma slózijában akarsz egy alkalomra felszedni egy nőt...

javaslom mondjuk az egri borozót, ahol 3-4 nagyfröccsért rozi nénit magadévá teheted.

2010. jún. 19. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
csajt irt! nem mumiát! rozinéni...
2010. jún. 19. 16:20
 17/18 anonim ***** válasza:
11:19 te vagy a király!!!!
2010. jún. 19. 22:29
 18/18 anonim ***** válasza:
csak vigyázz, ne hogy az legyen a vége hogy kihívják a rendőrséget mert meg akarsz valakit erőszakolni. (a fene nagy eszeddel és 'bátorságoddal')
2010. jún. 25. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!