Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a leggyakoribb helyek, ahol rendes, normális, komolyabb szándékú pasikat lehet összeszedni? 16/L.
Figyelt kérdés
Mesélhettek esetleg, ti hol ismerkedtetek meg a párotokkal?2010. aug. 27. 11:21
2/16 anonim válasza:
korosztályunkra nem jellemzö se a"normális" se a "+komoly szándék"
16/f
3/16 anonim válasza:
hát nem diszkóóóóó az tuti :)
de amugy bárhol buszon utcán suliba munkahelyen bárhol
4/16 anonim válasza:
Már írtam valahova egyszer, hogy a normális pasiknak nincs természetes élőhelyük. Bárhol felbukkanhatnak ;)
5/16 anonim válasza:
én egy kocsmában buliztam pár haverral.. és abszolút ittas állapotban ismerkedtem meg vele..azóta is együtt vagyunk...ez kb 2 éve volt..és még sokáig tervezem :P..szóval sok helyen előfordulnak :D
6/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:D
2010. aug. 27. 11:33
7/16 anonim válasza:
Ő egy buliban látott meg először engem, akkor megtetszettem neki:) Suliba meg egyik közös ismerősünk bemutatott egymásnak. Aztán felvett msnre, randik következtek. Ez 2,5 éve volt :D És azóta is boldogok vagyunk:)
9/16 Funktasztikus válasza:
szerintem normális pasibol több van mint csajbol szal sok szerencsét:) park ilyenek...
10/16 Foorty válasza:
Hát főleg itt:
A válasz írója ??%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma ??:??
---> Privát e-mail a válasz írójának <---
Aztán meg MSN-en :P
Na most komolyra fordítva:
Mozdulj ki többet, járj el sok fele, ismerkedj sokat és úgyis találsz olyat aki hozzád való =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!