Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy buszsofőrrel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy buszsofőrrel megismerkedni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%

"Az vagy te..."

Kedves kérdező... Hát hogy is mondjam... A tény, hogy nem értettél meg sajnos arra a felettébb kellemetlen tanulságra világít rá, hogy értelmi szinted egész egyszerűen nem elegendő a kérdésed körül problematika megértéséhez. Ezt erősíti az is, hogy a neked nem tetsző válaszokat dühösen lepontozgatod. Javaslom, mielőtt ismerkedni szeretnél felnőtt emberekkel, magadnak is fel kéne nőnöd. Minden jót...

2018. jún. 25. 18:08
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Én csak feltettem ide egy kérdést,mire te kiosztottál engem,hogy milyen az ízlésem,holott azt sem tudod ,hogy néz ki az illető,nem is ismersz....

Úgyhogy addig ne alkoss rólam véleményt.

Te meg csak szimplan irigy vagy,mert nincs nőd,vagy senkinek nem tetszel...

2018. jún. 25. 18:14
 13/16 anonim ***** válasza:
36%

Ellenőrökkel persze senki nem akar ismerkedni, mi halott emberek vagyunk. 😒

Egyébként úgy, hogy mindig ott vagy a buszán. Nagyrészt ugyanaz a fordájuk, tehát többnyire ugyanazokat a járatokat viszik. Rairod a számod és a neved a jegyedre amit leszallasnal visszaadsz. De amúgy, ha látja rajtad, hogy szabad a pálya és nem nyuszi akkor biztosan lehetsz a vonalcicája. A hűséges buszvezetőket akiket ismerek, egy kezemen meg tudom szamolni. Többségük mellett gyakran ott vihancol a 20 évvel fiatalabb szériatartozéka egész nap. Kiállásnál meg függöny behúz... 😁

2018. jún. 25. 18:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle hogy meddig utazik. Amikor leszáll a buszról kövesd.
2018. jún. 25. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező: Az nem én voltam. Én az első voltam, meg a 8-as... Mondjuk így már belátom, hogy én is benéztem, mert az előttem szóló "röhejes vagy és szánalmas" benyögésére reagáltál...
2018. jún. 25. 19:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Megvárod, amíg végez a munkában, és megkérdezed tőle, hogy nincs-e kedve meginni veled valamit valamikor. Vagy kideríted a nevét (biztos van valami igazolvány kirakva valahová mellette (vagy nem? nem szoktam buszozni)), és ráírsz facebookon, hogy többször utaztál már vele, és szeretnéd jobban megismerni.
2018. jún. 26. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!