Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bánkódnátok egy ilyen, ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánkódnátok egy ilyen, ezt leszámítva számotokra tökéletes lány után?

Figyelt kérdés
Külsőleg, személyiségre, a tulajdonságait tekintve, mint ember 10/11-es, hasonló elképzelésekkel és életcélokkal, stb...De a beszélgetéseket mindig egy kicsit erőltetettnek éreztem, sablonos témákról. Milyen volt az hétvégéd, suli, meló, de rossz az idő, stb.
2018. jún. 25. 11:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Unalom.

Bár furcsállom, mert ha úgy érezném egy lányról, hogy ennyire hasonló hozzám, akkor hogy lehet unalmas? Ezen gondolkozz el és lehet más megvilágítást nyer. Úgy ahogy a témaválasztások mögött húzódó miért-en is.

2018. jún. 25. 12:03
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Lehet bizalmatlan típus és nem tud hamar megnyílni.
2018. jún. 25. 12:45
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Velem is előfordult már, hogy akit minden téren tökéletesnek gondoltam azzal egyszerűen nem működött a beszélgetés pedig én próbálkoztam feldobni mindig valamit.

Esélytelen volt, hogy ebből kapcsolat legyen...

2018. jún. 25. 14:33
 14/19 anonim ***** válasza:

Az elején túl kell esni ezeken. Senki se nyílik meg szívesen annak, akivel még csak most ismerkedik.

Ha már a második randin is ez megy, az baj.

Nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt a sablon beszélgetés és a túl sok információ között az ismerkedés elején, mikor még nem tudod a másik hogyan fog reagálni.

2018. jún. 25. 15:39
 15/19 anonim ***** válasza:
most azt nem értem, hogy ha szinte csak az időjárásról tudtok beszélgetni, honnan tudod, hogy tökéletes a személyisége, és hogy milyenek a tulajdonságai. akkor ezt mégis miből szűrted le? inkább csak belevetítettél mindent, mert szép.
2018. júl. 1. 20:48
 16/19 anonim ***** válasza:
15-ösnél a pont. Nagyon jó a kérdése, ezen gondolkozz el tényleg.
2018. júl. 1. 21:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Azért szerintem sok olyan tulajdonság van, amit különösebb, egymással való beszélgetés nélkül meg lehet állapítani, tettekből, átlagos kolléga-kolléganő viszonyból. Okos, értelmes, figyelmes, segítőkész, ambiciózus, érett, nőies, aranyos(an) visszahúzódó, rugalmas, megértő, ilyesmi.
2018. júl. 1. 22:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor derül ki, hogy a jó test, szép pofi nem minden. Nekem is volt olyan akivel órákat tudtam beszélgetni és volt olyan csaj akivel csak akadozott a beszélgetés, semmi öröm nem volt benne.
2018. júl. 10. 09:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Tiszta sablon dolgokat húzol rá, mint jó tulajdonság. Az a helyzet amit már írtak is, tetszik a külseje ezért felruháztad magadban csupa jó tulajdonsággal, magyarul egy illúzió az, ami tetszik neked.
2018. júl. 10. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!