Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bánkódnátok egy ilyen, ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánkódnátok egy ilyen, ezt leszámítva számotokra tökéletes lány után?

Figyelt kérdés
Külsőleg, személyiségre, a tulajdonságait tekintve, mint ember 10/11-es, hasonló elképzelésekkel és életcélokkal, stb...De a beszélgetéseket mindig egy kicsit erőltetettnek éreztem, sablonos témákról. Milyen volt az hétvégéd, suli, meló, de rossz az idő, stb.
2018. jún. 25. 11:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mert miről kéne beszélni az elején?
2018. jún. 25. 11:08
 2/19 anonim ***** válasza:

Nem bánkódnék, mert nálam sajnos egyből offos az illető, ha sablonos beszélgetéseink vannak.

De ezzel lehet, hogy csak én vagyok így.

2018. jún. 25. 11:15
 3/19 A kérdező kommentje:

Elég sokáig elvoltunk egymás mellett, mint kollégák, és megismertük egymást, tehát nem a kezdeti beszélgetésekről van szó.

Vannak olyan emberek, akikkel ösztönösen jön/jött a téma, bármiről el tudtunk beszélgetni órákat, és amúgy a milyen volt a hétvégéd sem merült ki abban, hogy jó vagy rossz. Na Ő nem ilyen volt. Ha valamit kérdezett mondjuk FB-n, akkor néha azzal is vártam egy fél órát, mire kitaláltam egy olyan választ, amiből azért lehet továbbhaladni, ha pedig én kerestem őt, akkor mindig kitaláltam 3-4 dolgot amit fel lehet dobni, ne csak annyi legyen, hogy szia, hogy vagy?

2018. jún. 25. 11:18
 4/19 anonim ***** válasza:
43%
O, szoval ha nem erdeklodik, hogy teltek a napjaid, az kulon jo pont?
2018. jún. 25. 11:19
 5/19 anonim ***** válasza:

Igazából egyáltalán nem jó ha nincs téma amiről tudnátok beszélgetni.

Nincs semmi közös érdeklődés?

2018. jún. 25. 11:21
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Én nem szép kirakatbabát keresek, hanem társat, akivel jó lenni.
2018. jún. 25. 11:27
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó, de amikor összes beszélgetésünk 80%-a kimerül abban, hogy milyen napod volt, majd egy 2 mondatos válasz, az szerintem kicsit kevés.
2018. jún. 25. 11:28
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
1 vagyok. Akkor lehet, hogy azért keresett egyszerűbb témákat, mert azt tapasztalta, hogy fél órát forogsz egy válaszon.
2018. jún. 25. 11:29
 9/19 anonim ***** válasza:
90%

Egyszerűen azért, mert nincs közös témátok, nem egy rugóra jár az agyatok, vagy szimplán nem érdekled különösebben.

Mert: ha egy az életcélotok, az érdeklődési körötök, akkor arról órákat lehet(ne) beszélgetni.

De mint írtad, munkatársak voltatok, akkor már ismerned kellene annyira, hogy ő egyszerűen ilyen típus, hogy nem szeret sokat beszélni, vagy csak veled ilyen kimért.

Ez a két lehetőség van, amit leírtam.

A helyedben tennék egy próbát, elhívnám randira, és ha ott sem tud feloldódni, akkor nem erőltetném.

2018. jún. 25. 11:39
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Vagy félreértettem, és élőben beszélgettek? Akkor bocs. Hagyd a lányt, nem hozzád való.

9. voltam.

2018. jún. 25. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!