Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánkódnátok egy ilyen, ezt leszámítva számotokra tökéletes lány után?
Nem bánkódnék, mert nálam sajnos egyből offos az illető, ha sablonos beszélgetéseink vannak.
De ezzel lehet, hogy csak én vagyok így.
Elég sokáig elvoltunk egymás mellett, mint kollégák, és megismertük egymást, tehát nem a kezdeti beszélgetésekről van szó.
Vannak olyan emberek, akikkel ösztönösen jön/jött a téma, bármiről el tudtunk beszélgetni órákat, és amúgy a milyen volt a hétvégéd sem merült ki abban, hogy jó vagy rossz. Na Ő nem ilyen volt. Ha valamit kérdezett mondjuk FB-n, akkor néha azzal is vártam egy fél órát, mire kitaláltam egy olyan választ, amiből azért lehet továbbhaladni, ha pedig én kerestem őt, akkor mindig kitaláltam 3-4 dolgot amit fel lehet dobni, ne csak annyi legyen, hogy szia, hogy vagy?
Igazából egyáltalán nem jó ha nincs téma amiről tudnátok beszélgetni.
Nincs semmi közös érdeklődés?
Egyszerűen azért, mert nincs közös témátok, nem egy rugóra jár az agyatok, vagy szimplán nem érdekled különösebben.
Mert: ha egy az életcélotok, az érdeklődési körötök, akkor arról órákat lehet(ne) beszélgetni.
De mint írtad, munkatársak voltatok, akkor már ismerned kellene annyira, hogy ő egyszerűen ilyen típus, hogy nem szeret sokat beszélni, vagy csak veled ilyen kimért.
Ez a két lehetőség van, amit leírtam.
A helyedben tennék egy próbát, elhívnám randira, és ha ott sem tud feloldódni, akkor nem erőltetném.
Vagy félreértettem, és élőben beszélgettek? Akkor bocs. Hagyd a lányt, nem hozzád való.
9. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!