Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha a fiú a 2. randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a fiú a 2. randin meghív titeket strandolni akkor elfogadnátok?

Figyelt kérdés

20 év körüli lányokra gondolok most.

21F

2018. jún. 23. 17:22
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

A fiú így akarja csekkolni a lány testét?

Azért ez elég amatőr próbálkozás.

2018. jún. 23. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
El persze,csak ha valóban a csekkolás a cél, nehogy fordítva süljön el. :)
2018. jún. 23. 17:26
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Pedig ez csekk gyanús, akár ruha.. akár smink nélkül akar látni.
2018. jún. 23. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
de most az miért baj, ha tényleg csak csekkolni akar. ha valaki arra kíváncsi hogy valóban hogy nézel ki, és nem arra hogy mit csalsz a sminkel és a ruhával (már akire ez igaz) de youtube-on láttam olyan videókat hogy szó szerint leeset az állam. oké az igaz hogy nem minden a külső, de azért az is számít. volt olyan akinek a valódi külseje nem tetszett. nektek is jobb ha már azelőtt kiderül mielőtt komolyra fordulna vagy nem?
2018. jún. 23. 18:21
 5/9 anonim válasza:
48%
Jézusom emberek, nyár van......
2018. jún. 23. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Nem mert nem szeretem magam mutogatni ,pálné nem a második randin

Nekem ahhoz kell egy bizalom hogy valakivel strandra menjek kell hogy ismerjem jól érezzem magam vele stb stb

Első randi után ezek nincsenek meg

2018. jún. 23. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
Én első randinak egyszer a balatonra hivtam meg egy lányt, nem bántam meg először csak sétáltunk nézelődtünk utána délután belefért egy pancsi is.
2018. jún. 23. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:

20 evesen nem fogadtam volna el. Ez azon mulik mennyire szegyenlos a lany.

Es azon is, hogy mennyire gondolja azt, csak a teste erdekel teged es ez ürügy, hogy alaposabban szemugyre vedd.

Nekem tul gyorsnak tunne a tempo.

Esetleg tobbesben menni nem lehetne? Te is vigyel haverokat es o is baratnoket. Igy lehetoseged van szemrevetelezni, o ldottabb lesz, te se fszengsz. Kevesbe uzasitana el. (Lehet strandroplabdaznk, csuszdazni stb.)

2018. jún. 24. 00:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Én simán. Jó ez én vagyok. 20on évesen és most egy 10essel többként is tartok olyan fürdő ruhát ami mindent takar mindent mutat, szóval nem vagyok "meztelen". Ami meg a sminket illeti, azt nem kell használnom.🤗

Az, hogy így is akár látni, és nem kicsomagolni második randin, nem zavar. Ha meg jól is érezzük magunkat az egy plusz pont, végülis nyár van.

2018. jún. 24. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!