Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a fiú a 2. randin meghív titeket strandolni akkor elfogadnátok?
20 év körüli lányokra gondolok most.
21F
A fiú így akarja csekkolni a lány testét?
Azért ez elég amatőr próbálkozás.
Nem mert nem szeretem magam mutogatni ,pálné nem a második randin
Nekem ahhoz kell egy bizalom hogy valakivel strandra menjek kell hogy ismerjem jól érezzem magam vele stb stb
Első randi után ezek nincsenek meg
20 evesen nem fogadtam volna el. Ez azon mulik mennyire szegyenlos a lany.
Es azon is, hogy mennyire gondolja azt, csak a teste erdekel teged es ez ürügy, hogy alaposabban szemugyre vedd.
Nekem tul gyorsnak tunne a tempo.
Esetleg tobbesben menni nem lehetne? Te is vigyel haverokat es o is baratnoket. Igy lehetoseged van szemrevetelezni, o ldottabb lesz, te se fszengsz. Kevesbe uzasitana el. (Lehet strandroplabdaznk, csuszdazni stb.)
Én simán. Jó ez én vagyok. 20on évesen és most egy 10essel többként is tartok olyan fürdő ruhát ami mindent takar mindent mutat, szóval nem vagyok "meztelen". Ami meg a sminket illeti, azt nem kell használnom.🤗
Az, hogy így is akár látni, és nem kicsomagolni második randin, nem zavar. Ha meg jól is érezzük magunkat az egy plusz pont, végülis nyár van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!