Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet adni masodik eselyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet adni masodik eselyt egy pasinak aki leköverez az ismerkedeskor?

Figyelt kérdés

Azaz inkabb utalt rá, de nem tudok haragudni rá mert tudom h igaza van , nyolcvanat nyomok , es alacsony vagyok

Ennek ellenere a nöi ösztöneim nem jót súgnak .

En ennek ellenere ragyogónak latom magam es utalom a pasit most

Tanacs?

2018. jún. 23. 11:13
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Igy van utolsó , a magamfajta 80 kilos balnak is éreznek es emberszabásúak

Bocsanat h mertem elegedett lenni magammal , habar a föld ala kene sullyedjek

2018. jún. 23. 15:09
 22/26 anonim ***** válasza:
25%

Esélyt lehet adni. Pár találkozót még megér. Ne éld bele megad teljesen. Milyen magas vagy?

F.

2018. jún. 23. 16:42
 23/26 A kérdező kommentje:
167
2018. jún. 23. 16:45
 24/26 anonim ***** válasza:
52%

Mennyi idióta ember van... Nem is értem, hogy miért kell állandóan bun_kón viselkedni, miért nem lehet, csak a kérdésre válaszolni?

Lehet, hogy kövér vagy, de ha nincs vele bajod, akkor őszintén gratulálok és élvezd a tested és az életed. Egymillió pasi van, aki imádja az ilyen kövér nőket. Azokat keresd meg, ezt a parasztod pedig ejts, de gyorsan. Olyannal legyél, aki meg is érdemli.

Én is kövér vagyok, kövérebb, mint te. Rám írnak, oda vannak, de ha ejted őket, hirtelen jön a kocázás és a többi. De van, hogy iszonyú bun_kók, de még harmadjára is rám írnak, hogy mégis, miért nem fekszem le velük?

A normálisakkal kell foglalkozni, a többi nem érdemli meg.

2018. jún. 23. 18:52
 25/26 anonim ***** válasza:
19%

nem kell a föld alá ásnod magad, csak fogyj le. :D

tény, hogy csak az igazságot mondta, azt se durván,csak utalgatva.

a kérdésben nem volt szó róla, hogy mással is "sértegette" volna valaha.

arról hogy idős és kopasz nem tehet.

a szövegkörnyezetet nem ismerjük, nem tudjuk hogy milyen témánál hozta ezt fel utalgatva.

és azt se tudjuk, hogy ő ezt rosszallóan mondta, vagy csak megállapított egy tényt.

2018. jún. 23. 21:21
 26/26 anonim ***** válasza:
Miért fogyjon le, ha egyszer jól érzi magát?? Azért hogy nektek megfeleljen? Szép álom. Rengeteg olyan pasi van, aki a teltebb nőket szereti. Kérdező, szerintem vagy hagyd ott a p.-ba vagy próbáld kideríteni tényleg bejössz-e neki, és hogy elfogad-e olyannak amilyen vagy.
2019. jún. 20. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!