Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet adni masodik eselyt egy pasinak aki leköverez az ismerkedeskor?
Azaz inkabb utalt rá, de nem tudok haragudni rá mert tudom h igaza van , nyolcvanat nyomok , es alacsony vagyok
Ennek ellenere a nöi ösztöneim nem jót súgnak .
En ennek ellenere ragyogónak latom magam es utalom a pasit most
Tanacs?
Én nem adnék neki, mert ez azt jelenti, hogy így nem tud elfogadni.Ebből a későbbiek során még nagyobb problémák lesznek köztetek.Ő folyamatosan meg akarna változtatni a saját ízlésének megfelelően, ezzel viszont totálisan alá ássa az önbizalmadat.És nincs garancia arra, hogyha fejet hajtasz neki, akkor majd jó leszel neki tartósan.
Magad miatt változz, ha szeretnél, és ne azok miatt, akik állandóan kritika terror alatt tartanak.
Most akkor nem tudsz rà haragudni vagy utálod a pasit. Neki meg nem tetszel, de te per.... Szerintem egyikőtök sincs tisztában azzal, hogy mit akar. Értem én, hogy hasonló a hasonlóval, de egyikőtök tudja már!
31/f
Elég nagy paraszt. Ha nem tetszel neki, akkor ne akarjon tőled semmit, így csak megbánt. Nálad jobbat nem talált, ezért kezd veled, én így látom. Keress olyat, akinek elfogad, tetszel neki, és azért szeret, aki vagy.
A többieknek meg azt üzenem, hogy azért mert valaki túlsúlyos, ugyanolyan érző ember, mint bárki más. Mondjuk itt sokakba zéró empátia készség nem szorult, ami szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!