Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy par talalka utan, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy par talalka utan, mennyire szamithat egy nö anyagisegitségre?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi megtudja h a nö gondokkal kuzd stb a 3 ik tlalalkan , akkor mennyire lehetseges h a pasi ( aki tehetös) felajanlja a bankkartyajat vagy egyeb segitseget?

2018. jún. 21. 07:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy segítene, de onnantól már más alapokra helyeződbe az egész.

Mindkettőtöknek kínos lenne és utána máshogy viszonyulnátok.

Egyszer voltam ilyen helyzetben, és nem is lett belőle semmi, hülyén éreztük magunkat mindketten.

Abban a pillanatban megszűntök egyenlő feleknek lenni.

2018. jún. 21. 09:04
 12/18 anonim ***** válasza:

ma 09:04 Miért? Nem tudtátok ketté venni?

Mi megbeszéltük, ez emberi dolog segítség, kölcsön, hogy smint.

A kapcsolati részben, soha egy szó nem esett róla, nem volt cserébe semmi elvárás.

2018. jún. 21. 09:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, ezt olvasni is undorító.
2018. jún. 21. 10:01
 14/18 anonim ***** válasza:
37%
Nemrég volt egy hasonló kérdés, ott azt ajánlottam a kérdezőnek, hogy ha el akar fogadni valamit, vagy kérni szetetne, akkor karácsonyra kérjen 50 deka agyat magának, cserébe a szolgáltatásokért... Most is hasonló véleményen vagyok.
2018. jún. 21. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem úgy van, hogy fel sem akarnak menni hozzád és ez 40 évesen de szomorú?
2018. jún. 21. 11:44
 16/18 anonim ***** válasza:
fújj.. elképzeltem.. ide a bankkártyádat cserébe meghághatsz a csoffadt virsliddel... ki lehet bírni azt a 2 percet.. csak a lelkeddel fizetsz..
2018. jún. 21. 13:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Még mindig a közüzemi számlákat kéne befizetni?
2018. jún. 21. 15:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Jó, te legalább írástudatlan vagy és nem hiszi azt az ember egy percig sem, hogy értelmes nővel ismerkedik.
2018. jún. 21. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!