Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy par talalka utan, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy par talalka utan, mennyire szamithat egy nö anyagisegitségre?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi megtudja h a nö gondokkal kuzd stb a 3 ik tlalalkan , akkor mennyire lehetseges h a pasi ( aki tehetös) felajanlja a bankkartyajat vagy egyeb segitseget?

2018. jún. 21. 07:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Attól függ, hogy a férfi tudja-e, hogy a nő egy k_rva.
2018. jún. 21. 07:10
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Az "anyagi segítségért" többnyire neked is kell virítanu valamit, az ugye tiszta?
2018. jún. 21. 07:28
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
puncs pont hu
2018. jún. 21. 07:29
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
*virítani
2018. jún. 21. 07:29
 5/18 anonim ***** válasza:
99%
Ha èrtelmes a pali, ès ràjön, hogy ezt te 3. Tali utàn elkèpzelhetőnek tartod, úgy elhúz a francba, hogy porzik utàna az út. :) Nő vagyok, ès ìgy is ez a vèlemènyem.
2018. jún. 21. 07:34
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Egy pár találka után kvázi idegen vagy. Ha már féléve jártok akkor már annyira nem gáz amikor ő is segíteni akar rajtad. Előtte viszont rossz neki is neked is. Neked azért ha az ő pénzét tekimted megoldásnak és nem ismered úgy nincs meg az érzelmi kötődés, akkor ő a támogatásáér cserébe elvárhat dolgokat amit mondjuk a barátnőjével szemben nem engedne meg magának. Kvázi örömlánynak néz és elvész a becsületed.

Neki is rossz mert kifog megint egy "olyan" lányt. A tehetős pasiknak akad nője, ha más nem is kitartott mindenképp. Van akinek ez megfelel és ennél többre nincs igénye, de jópáran unják a banánt és szeretnének társat. Ezzel a pénz dolog elrontasz mindent tehát minden leszel csak a társa nem. És kiábrándul a nőkből hogy nincs köztük egy valamire való!

Én megértem amikor szr az anyagi helyzet, voltam benne. De azt is tudom, a randizás költségekkel jár (még a nőknek is). Így amikor nem tehettem meg az ismerkedést mert filléreskednem kellett akkor nem randiztam. (én ha meghívnak is szeretek annyo tőkével elmenni legalább hogy a saját fogyasztásom ki tudjam fizetni).

Ha komolyan gondolod a randit akkor ne rontsd el pénzzel!

2018. jún. 21. 07:38
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó
2018. jún. 21. 07:59
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagyok tehetős, jó nem is kell minden fillért nézni.

Igen, volt hogy rövid ismeretség után segítettem anyagilag. Előtte volt beszélgetés a dologról és gyors háttér felmérés, iratok, hogy nem elszórni, hanem ténylegesen gondba van.

2018. jún. 21. 08:34
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
Rosszlanyok.hu
2018. jún. 21. 08:38
 10/18 anonim ***** válasza:
92%
Hirdess valahol!
2018. jún. 21. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!