Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy par talalka utan, mennyire szamithat egy nö anyagisegitségre?
Egy pár találka után kvázi idegen vagy. Ha már féléve jártok akkor már annyira nem gáz amikor ő is segíteni akar rajtad. Előtte viszont rossz neki is neked is. Neked azért ha az ő pénzét tekimted megoldásnak és nem ismered úgy nincs meg az érzelmi kötődés, akkor ő a támogatásáér cserébe elvárhat dolgokat amit mondjuk a barátnőjével szemben nem engedne meg magának. Kvázi örömlánynak néz és elvész a becsületed.
Neki is rossz mert kifog megint egy "olyan" lányt. A tehetős pasiknak akad nője, ha más nem is kitartott mindenképp. Van akinek ez megfelel és ennél többre nincs igénye, de jópáran unják a banánt és szeretnének társat. Ezzel a pénz dolog elrontasz mindent tehát minden leszel csak a társa nem. És kiábrándul a nőkből hogy nincs köztük egy valamire való!
Én megértem amikor szr az anyagi helyzet, voltam benne. De azt is tudom, a randizás költségekkel jár (még a nőknek is). Így amikor nem tehettem meg az ismerkedést mert filléreskednem kellett akkor nem randiztam. (én ha meghívnak is szeretek annyo tőkével elmenni legalább hogy a saját fogyasztásom ki tudjam fizetni).
Ha komolyan gondolod a randit akkor ne rontsd el pénzzel!
Nem vagyok tehetős, jó nem is kell minden fillért nézni.
Igen, volt hogy rövid ismeretség után segítettem anyagilag. Előtte volt beszélgetés a dologról és gyors háttér felmérés, iratok, hogy nem elszórni, hanem ténylegesen gondba van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!